SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – brombær – figner – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Røget laksLaks – soltørrede tomater – kapers bær – friteret salvie – citron mayonnaise+35
-
KrabbesalatKrabbesalat – creme fraiche – citron mayonnaise – grape – avocado – urter – blinis
-
Pocheret æg med ørredrognPocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
SvampetoastØstershatte – champignoner – fløde – hvidløg – parmesan – persille
-
CharcuterieSmå delikatesser
-
HOVEDRETTER
-
Bagt butternut squashButternut squash – svampe – Vesterhavsost – persille – hvidløg
-
Bagt havkatHavkat – gulerødder – knoldselleri – Sauce blanquette – tørrede kastanjer – persille – kartofler
-
Stegt sandartSandart – bagte jordskokker – stegt porre – ørredrogn – Sauce Nage – purløg – persille – kartofler
-
Coq au vinKylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg – fritter - béarnaise+100
-
DESSERTER
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
ÆbletærteÆble – marcipan – mørdejsbund – flormelis – creme fraiche – vanilje
-
Chokolade fondantChokolade – vaniljeis – bærcoulis
-
3 danske osteSødt - knækbrød
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.