FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
ØSTERS
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
GRATINERET ØSTERS55Fine de Claire – Hollandaise – rødløg – Parmesan
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
LAKSETATAR175Laks – rødløg – friteret kapers – creme fraiche – kørvel – crouton
-
MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
IBERICO VAFFEL185Iberico skinke – rygeost creme – frisée – parmesan – sprød vaffel
-
LØGTÆRTE125Løg – æg – butterdej – rosmarin – creme fraiche
-
FRANSK LØGSUPPE130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD165Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
KLASSIKERE
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
-
HØNSESALAT150Hønsesalat – bacon – æble – ristet rugbrød
-
OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
-
CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
-
CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
-
CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
-
FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
-
PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
NØDDEKURV110Vaniljecreme – karamelliseret æbler – skovbær
-
COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
TARTE TATIN110Karamelliseret æble – mørdej – vaniljeis
-
OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt
AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
GRATINERET ØSTERS55Fine de Claire – Hollandaise – rødløg – Parmesan
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
LAKSETATAR175Laks – rødløg – friteret kapers – creme fraiche – kørvel – crouton
-
MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
IBERICO VAFFEL185Iberico skinke – rygeost creme – frisée – parmesan – sprød vaffel
-
LØGTÆRTE125Løg – æg – butterdej – rosmarin – creme fraiche
-
FRANSK LØGSUPPE130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
SMØRSTEGT TRØFFEL BLOMKÅL185Blomkål – sorte oliven – pistacienødder – trøffelolie – friteret rosmarin – stegte kartofler
-
BOUILLABAISE A LA RAVAGE265Jomfruhummer – blåmuslinger – torsk – kuller – tomat – pocheret kartofler – Rouilles – grillet brød
-
FISH AND CHIPS A LA RAVAGE335Friteret Dorade – Sauce tatar – fritter – citron
-
DAGENS FISK EN PAPILOTTE245Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
-
KYLLING DANOISE (2 PERSONER)525Hel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
-
BØF BOURGIGNON245Okse spidsbryst – gulerødder – porre – timian – rødvin – kartoffelmos
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
NØDDEKURV110Vaniljecreme – karamelliseret æbler – skovbær
-
COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
TARTE TATIN110Karamelliseret æble – mørdej – vaniljeis
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt
MORGENMAD
09.00 - 11.30
-
CROISSANT35
-
GRAPEFRUGT35Sukker
-
ØKOLOGISK SKYR80Hjemmelavet granola – bær
-
ARME RIDDERE75Skovbær kompot – flormelis – bær
-
BANAN PANDEKAGER75Blåbær – sirup – flormelis
-
OMELET90Danske økologiske æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilkøb skinke eller spinat 35
-
EGG BENEDICT95Grillet brød – spinat – skinke – hollandaise – pocheret æg
-
AVOKADO95Piment d’espelette – pocheret æg – ristet rugbrød
-
CROQUE MONSIEUR75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
CROQUE MADAME95Spejlæg – skinke – økologisk Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
MORGENMADSTALLERKEN135Spejlæg – bacon – stegte pølser – økologisk skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
ÆG
Serveres med ristet rugbrød & smør
-
2 BLØDKOGTE ÆG55
-
2 SPEJLÆG55
-
RØRÆG60
SIDES
-
BACON40
-
SAUTERET SPINAT35
-
STEGTE PØLSER60
-
VESTERHAVSOST45
-
AVOKADO45
SNACKS
-
GRØNNE OLIVEN40
-
SALTEDE MANDLER60
-
FRANSKE PØLSER75Cornichoner
-
HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS55Creme fraiche
-
IBERICO SKINKE75
-
ANSJOSER75Grillet brød – aïolo – citron
-
SPRØD BLOMKÅL55Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
-
ØSTERS45Fines de Claire – vinaigrette
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
TRØFFEL FRITTER75Chili mayonnaise
VIN
VIN PÅ GLAS
-
Rosé
-
Ravage Rosé, Fleur D’Ete, Pays des Cévennes852021
-
Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952022
-
Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence1652023
-
Bobler
115 -
Cava Brut, Resso80N/V
-
Crémant de Bourgogne, Baron Auguste100N/V
-
Champagne Mandois, Brut175N/V
-
Hvid
165 -
Riesling Feinherb, Deinhard Green Label, Mosel802022
-
Sauvignon Blanc, J. de Villebois852022
-
Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon852022
-
Rioja Blanco, Gomez Cruzado1002022
-
Bourgogne Aligoté, Domaine de l’Étoile Noir1252017
-
Chablis, Marie André1302023
-
Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille, Chavignol1352022
-
Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét1352020
-
Rød
195 -
Côtes-du-Rhône, Trescartes, Domaine Saint Gayan902020
-
Zinfandel, Ancient Bush vine, Ling estate, Scout by Leo Steen, Californien902023
-
Pinot Noir Collection, Maison Du Cray1002022
-
Ribera del Duero, Joven Roble, Pago de los Capellanes1102023
-
Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet1302022
-
Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1402019
-
Hautes-Côtes de Beaune, Vielles Vignes, Domaine de l’Étoile Noir1452016
-
Dessert
140 -
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
-
Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec1702013
-
Colheita Port, Santa Eufemia1352009
-
Santa Eufemia, 20yo Tawny Port175N/V
DRINKS
COCKTAILS
-
Signature135Absolut Vodka – Giffard Madagascar Vanilla - Passionfruit - Apple - Egg Whites
-
The Liquidator125Havana 7 – Lime – Grapefruit – Luxardo Maraschino – Soda
-
Terry’s Margarita145Olmeca Tequila Blanco – De Kuyper Crème de Cacao – De Kuyper Triple Sec – Vanilla – Lime – Orange Bitters
-
Ring My Bell135Plymouth Sloe Gin – Absolut Vodka – Ginger – Lemon – Orange – Sugar – Cardamom
-
Berry Polite Hello135Four Roses Small Batch – Velvet Falernum – Lemon – Blackberry – Egg whites
-
Macho Mango Man125Havana 3 – Mango – Lime – De Kuyper Apricot – Soda
-
Lychee Lover125Beefeater Gin – Passionfruit – Lychee – Lemon – Egg Whites
-
Two Monkeys In Love135Beefeater Gin – Orange – Passionfruit – Disaronno Amaretto – Pernod
SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
LAKSETATARLaks – rødløg – friteret kapers – creme fraiche – kørvel – crouton
-
MARINEREDE SARDINERSardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
IBERICO VAFFELIberico skinke – rygeost creme – frisée – parmesan
-
CHARCUTERIESmå delikatesser
-
HOVEDRETTER
-
SMØRSTEGT TRØFFEL BLOMKÅLBlomkål – sorte oliven – pistacienødder – trøffelolie – friteret rosmarin – stegte kartofler
-
BOUILLABAISE A LA RAVAGEJomfruhummer – blåmuslinger – torsk – kuller – tomat – pocheret kartofler – Rouilles – grillet brød
-
DAGENS FISK EN PAPILOTTEDagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
-
KYLLING DANOISEHel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
-
BØF BOURGIGNONOkse spidsbryst – gulerødder – porre – timian – rødvin – kartoffelmos
-
STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
-
DESSERTER
-
NØDDEKURVVaniljecreme – karamelliseret æbler – skovbær
-
COUPES DE GLACIER3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
-
OSTSprødt – sødt
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.