• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • MORGENMAD
  • SNACKS
  • VIN
  • DRINKS
  • SELSKABER

FROKOST

SE MENU SOM PDF

  • 2 Retters frokost
    Spørg din tjener om vores frokost og vegetarmenu
    275
  • Østers
    40
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    dagspris
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Hummer bisque
    160
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie
  • Gratineret østers
    3 stk. 140
    Fines de Claire – Hollandaise – parmesan – urter
  • Moules
    145/185
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde – mascarpone
  • Lakse tatar
    195
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • Sprødstegt rødspættefilet
    165
    Rødspættefilet – remoulade – citron – rugbrød
  • Ravage hønsesalat
    165
    Hønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
  • Vol-au-vent
    140
    Kyllingefrikasse – butterdej – urter
  • Stegt trøffel blomkål
    145
    Blomkål – kartoffelmos – trøffelolie – parmesan – citron – Beurre Blanc
  • Confiteret frølår
    160
    Frølår – sennep – persille – hvidløg – æble kompot – grillet brød
  • Gravad andebryst
    170
    Andebryst – peberrods creme – citronsyltet rosenkål – æble – friteret salvie
  • Fransk løgsuppe
    140
    Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Omelet
    145
    Danske økologiske æg - økologisk Vesterhavsost - sprød salat Tilvalg skinke 35
  • Rørt tatar
    145/185
    90g/140g tatar af dansk Jersey okseinderlår - dansk økologisk æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    155
    Små delikatesser
  • Croque monsieur
    150
    Skinke - mornay sauce - økologisk Vesterhavsost - sprød salat
  • Egg Florentine
    125
    Pocheret æg – muffin – spinat – hollandaise
  • 35
    Tilkøb af skinke / røget laks
  • Chèvre chaud
    165
    Gratineret gedeost - salat – ristede valnødder - vinaigrette – beder
  • Salade Lyonnaise
    165
    Salat – Ventrèche bacon – croutoner – pocheret æg – vinaigrette – syltede rødløg – karse
  • Cæsarsalat
    165
    Dansk frilandskylling - parmesan - dansk bacon - hvidløgscroutoner
  • Classic club sandwich
    175
    Dansk frilandskylling - bacon - tomat - syltet agurk - syltede rødløg - fritter - chili mayo
  • Pariserbøf
    175
    Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – dansk økologisk æggeblomme
  • Steak frites
    355
    Steak - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce

Tilbehør

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille

Dessert & ost

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Gateau Marcel
    135
    Chokolade – havtorn – crumble – vaniljeis
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Bagt æble
    125
    Æble - butterdej - saltkaramel - vaniljeis
  • Ost
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20/3 stk. 55

AFTEN

SE MENU SOM PDF

  • 3 Retters menu
    Spørg din tjener om aftenens menuog vegetarmenu
    425

FORRETTER

  • Østers
    40
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    dagspris
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Hummer bisque
    160
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie
  • Gratineret østers
    3 stk 140
    Fines de Claire – Hollandaise – Parmesan – urter
  • Moules
    145/185
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - mascarpone
  • Lakse tatar
    195
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • Vol-au-vent
    170
    Kyllingefrikasse – butterdej – urter
  • Stegt trøffel blomkål
    145
    Blomkål – kartoffelmos – trøffelolie – parmesan – citron – Beurre Blanc
  • Confiteret frølår
    160
    Frølår – sennep – persille – hvidløg – æble kompot – grillet brød
  • Gravad andebryst
    170
    Andebryst – peberrods creme – citronsyltet rosenkål – æble – friteret salvie
  • Fransk løgsuppe
    140
    Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Chèvre chaud
    155
    Gratineret gedeost - salat – valnøddevinaigrette – rødbedetatar
  • Rørt tatar
    145/185
    90g/140g tatar af dansk jersey okseinderlår - æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    155
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • Meuniere-stegt torsk
    295
    Torsk – rødbede – friteret grønkål – rosenkål – fiskefumé – kartoffel
  • Heltstegt poussin
    315
    Poussin – agurke salat – kyllingesauce – tyttebær Vælg imellem grøn salat – vinaigrette / kartofler
  • Coq au vin
    295
    Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
  • Steak frites
    355
    Steak - bagt løg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
  • Peberbøf
    395
    Kalvemørbrad – Pommes Anna – sæsongrønt – Madagaskar peberkorn – pebersauce

TILBEHØR

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille
  • Béarnaise
    45

DESSERT OG OST

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Gateau Marcel
    135
    Chokolade – havtorn – crumble – vaniljeis
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Bagt æble
    135
    Æble - butterdej - saltkaramel - vaniljeis
  • Ost
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20/3 stk. 55

MORGENMAD

09.00 - 11.30

SE MENU SOM PDF

  • Croissant
    35

  • Grapefrugt
    sukker
    35

  • Økologisk skyr
    hjemmelavet granola – bær
    80

  • Økologisk Thybo ost
    marmelade – ristet rugbrød – blødkogt æg
    85

  • Hjemmelavet vaffel
    vaniljecreme – bær
    85

  • Omelet
    danske økologiske æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat
    90

  • Røræg
    tomat – urter – ost – bacon
    85

  • Egg Benedict
    muffin – spinat – skinke – hollandaise – pocheret æg
    95

  • Avocado
    piment d’espelette – pocheret æg – ristet rugbrød
    95

  • Croque Madame
    spejlæg – skinke – økologisk Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
    150

  • Brunch tallerken
    Røræg – bacon – brunch pølse – økologisk skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød – avocado
    145

Tilkøb


  • Sauteret spinat
    35

  • Bacon
    40

  • Røget laks
    65

  • Avocado
    45

SNACKS

SE MENU SOM PDF
  • 1 snack
    65
  • 3 snacks
    160

  • Grønne oliven

  • Sorte oliven

  • Saltede mandler

  • Udvalg af franske pølser

  • Fritter
    trøffel - parmesan

  • Fritter
    Chili mayo

  • Kartoffel Kylling kroketter
    brunet smør mayo

  • Sprød gedeost
    syltet cherry tomat

  • Østers
    Fine de Claire - rosévinaigrette

VIN

VIN PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Rosé
  • Ravage Rosé, Pays des Cévennes
    80
    2021
  • La Rosé de Provence Domaine de Terre Blanche
    115
    2021
  • Bobler
    110
  • Crémant de Bourgogne, Michel Juillot
    115
    N/V
  • F. Malétrez, Champagne Reserve Brut
    155
    N/V
  • Brut Champagne, Jean Vessele, Bouzy
    170
    N/V
  • Hvid
    190
  • Sancerre, l'Authentique, Thomas-Labaille, Chavignol
    120
    2021
  • Sauvignon Blanc, J. de Villebois
    95
    2021
  • Pinot Blanc, Rayon de Lune, Charles Frey
    105
    2021
  • Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét
    120
    2020
  • Chablis, Grand Calcaire, Gruhier & Delaunay
    155
    2020
  • Pouilly-Vinzelles, Vielles Vignes, Seguin-Manuel
    180
    2020
  • Albariño, Etiqueta Ambar, Bodegas Granbazan
    105
    2021
  • Grüner Veltliner, Wagram, Weinberghof Fritsch
    95
    2021
  • Riesling Trocken Haus Klosterberg, Anton Bauer
    110
    2021
  • Rød
    135
  • Bourgogne Rouge, Vielles Vignes, Domaine Albert Sounit
    135
    2021
  • Hautes Côtes de Nuits, le Dames de Verg, Antonin Guyon
    155
    2020
  • Mercurey, Les Perrieres, Domaine Belleville
    190
    2018
  • Cotes-du-Rhone, Gabin en Balade
    100
    2020
  • Chateau Haut Dambert, Cuvée Clemence Rouge, Bordeaux
    95
    2018
  • Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru
    125
    2019
  • Ribera del Duero, Joven Roble, Pago de los Capellanes
    120
    2021
  • Zinfandel, Diamond Collection, Francis Ford Coppola
    140
    2018
  • Dessert
    135
  • Sauternes Barsac Chateau Grillon
    140
    2019
  • Colheita Port, Santa Eufemia
    135
    2009
  • Santa Eufemia, 20yo Tawny Port
    175
    N/V
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M . Molitor, Mosel
    125
    2019

DRINKS

COCKTAILS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • Purple Rain
    130
    Havana Club 7 – De Kuyper Blackberry – Creme de Cacao – Lemon – Egg white - Sugar
  • Loverboy
    130
    Pisco – Dolin Vermouth Rouge – Absolut Vodka – Raspberry – Lime – Grapefruit Soda
  • As Thyme Goes By
    135
    Beefeater Gin – Lime – Agave – Thyme Liqueur – Egg Whites
  • Tequila Mockingbird
    135
    Altos Plata Tequila – Raspberry – Lime – Maraschino – Egg Whites – Agave Sirup
  • Signature
    130
    Absolut Vodka – Giffard Madagascar Vanilla - Passionfruit - Apple - Egg Whites
  • Apricotta
    130
    Jameson Black Barrel Whiskey – De Kuyper Apricot Brandy – Orange Bitters
  • Two Monkeys in love
    130
    Beefeater Gin – Orange – Passionfruit – Disaronno Amaretto – Pernod
  • Coco Queen
    130
    Altos Plata Blanco Tequila – De Kuyper Triple Sec – Coco Lopez - Lime – Orange Bitters
  • Punk Rock Loser
    125
    Altos Plata Blanco Tequila – De Kuyper Apricot Brandy – Elderflower – Lemon – Soda

SELSKABER

SE MENU SOM PDF

  • 3 retter - 600

  • 4 retter – 650

  • 5 retter – 700
  • FORRETTER

  • Chèvre chaud
    Gratineret gedeost - salat – ristede valnødder - vinaigrette – beder

  • Lakse tatar
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød

  • Hummer bisque
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie

  • Charcuterie
    Små delikatesser

  • Vol-au-vent
    Skaldyrs salat – butterdej – syltede bøgehatte – friteret salvie
  • HOVEDRETTER

  • Coq au vin
    Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos

  • Stegt torsk
    Torsk – kantareller – knoldselleri – dildolie

  • Steak frites
    Steak - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
    +75

  • Peberbøf
    Kalvemørbrad fra Himmerland – Pommes Anna – haricots verts – tomat – pebersauce
    +150
  • DESSERTER

  • Crème brûlée
    Fløde - fransk polynesisk vanilje

  • Profiteroles
    Profiteroles – vaniljeis – chokoladesauce

  • Gateau Marcel
    Chokolade – havtorn – crumble – vaniljeis

  • 3 danske oste
    Sødt - knækbrød
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent mandag til torsdag 09.00-22.00, fredag til søndag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat