FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde – hvidløg
-
Stegt kammusling175Kammusling – brunet smør – hasselnødder – courgette – citron – dild
-
Røget laks185Laks – soltørrede tomater – kapers bær – friteret salvie – citron mayonnaise
-
Rødbede i variation145Rødbede – gedeost – balsamico glace – skovsyre
-
Paté de Campagne160Paté – cornichoner – Dijon sennep – grillet brød
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Krabbesalat170Krabbesalat – creme fraiche – citron mayonnaise – grape – avocado – urter – blinis
-
Fransk løgsuppe130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
Svampetoast155Østershatte – champignoner – fløde – hvidløg – parmesan – persille
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
KLASSIKERE
-
Roastbeef165Okseinderlår – ristede løg – peberrod – syltede agurker – Rémoulade – ristet rugbrød
-
Sprødstegt rødspættefilet165Rødspættefilet – rejer – urtemayonnaise – citron – grillet rugbrød
-
Ravage hønsesalat145Hønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
-
Omelet145Æg - Vesterhavsost - sprød salat. Tilvalg skinke 35
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår - æggeblomme - cognac
-
Croque monsieur150Skinke - mornay sauce - Vesterhavsost - sprød salat
-
Chèvre chaud165Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Cæsarsalat165Kylling – parmesan – salat - Ventrèche bacon - hvidløgscroutoner
-
Classic club sandwich175Kylling - bacon - tomat - syltet agurk - syltet rødløg - fritter - chili mayonnaise
-
Pariserbøf175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
-
Steak frites355Ribeye - bagt skalotteløg - fritter - béarnaise
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Æbletærte130Æble – marcipan – mørdejsbund – flormelis – creme fraiche – vanilje
-
Chokolade fondant125Chokolade – vaniljeis – bærcoulis
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55
AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu og vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - hvidløg
-
Stegt kammusling175Kammusling – brunet smør – hasselnødder – courgette – citron – dild
-
Røget laks185Laks – soltørrede tomater – kapers bær – friteret salvie – citron mayonnaise
-
Rødbede i variation145Rødbede – gedeost – balsamico glace – skovsyre
-
Paté de Campagne160Paté – cornichoner – Dijon sennep – grillet brød
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Krabbesalat170Krabbesalat – creme fraiche – citron mayonnaise – grape – avocado – urter – blinis
-
Fransk løgsuppe130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
Svampetoast150Østershatte – champignoner – fløde – hvidløg – parmesan – persille
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Chèvre chaud155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår- æggeblomme - cognac
HOVEDRETTER
-
Bagt butternut squash175Butternut squash – svampe – Vesterhavsost – persille – hvidløg
-
Bagt havkat295Havkat – gulerødder – knoldselleri – Sauce blanquette – tørrede kastanjer – persille – kartofler
-
Stegt sandart295Sandart – bagte jordskokker – stegt porre – ørredrogn – Sauce Nage – purløg – persille – kartofler
-
Coq au vin235Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Steak frites350Ribeye - bagt skalotteløg - fritter - béarnaise
-
Peberbøf395Ribeye vendt i peber – haricots verts – fritter – pebersauce
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
-
Béarnaise45
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Æbletærte130Æble – marcipan – mørdejsbund – flormelis – creme fraiche – vanilje
-
Chokolade fondant125Chokolade – vaniljeis – bærcoulis
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55
MORGENMAD
09.00 - 11.30
BRUNCH
- 350 -
-
Røget laksFriskost – tomat – grillet brød – dild
-
Egg BenedictGrillet brød - spinat - skinke - hollandaise - pocheret æg
-
Banan pandekagerBlåbær - sirup - flormelis
-
Valgfri kaffe - Appelsinjuice
-
Croissant35
-
Grapefrugt35sukker
-
Skyr80Hjemmelavet granola – bær
-
Arme riddere75Skovbær kompot – flormelis – bær
-
Banan pandekager75Blåbær – sirup – flormelis
-
Pocheret æg75Ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Omelet90Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat
-
Egg Benedict95Grillet brød – spinat – skinke – hollandaise – pocheret æg
-
Avocado95Piment d’espelette – pocheret æg – ristet rugbrød
-
Croque Monsieur75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
Croque Madame95Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
Morgenmadstallerken135Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
ÆG
Serveres med ristet rugbrød & smør
-
2 blødkogte æg55
-
2 spejlæg55
-
Røræg60
SIDES
-
Sauteret spinat35
-
Bacon40
-
Stegte pølser60
-
Vesterhavsost65
-
Avocado45
SNACKS
Snacks
-
Grønne oliven40
-
Sorte oliven40
-
Saltede mandler60
-
Franske pølser – cornichoner75
-
Ost - sprødt - sødtpr. stk. 40 / 3 stk. 110
-
Friteret gedeost - bærkompot - crouton55
-
Røget laks - rygeost – tærtebund65
-
Hjemmelavet sour cream kartoffel chips – creme fraiche55
-
Iberico skinke – rygeost – tærtebund75
-
Ansjoser – grillet brød – aïoli – citron80
-
Sprød blomkål – panko – hasselnødder - dildmayonnaise55
-
Østers – Fines de Claire – vinaigrette45
-
Fritter – chili mayonnaise60
-
Trøffel fritter – chili mayonnaise75
VIN
VIN PÅ GLAS
-
Rosé
-
Ravage Rosé, Fleur D’Ete, Pays des Cévennes852021
-
Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952022
-
Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence1652022
-
Bobler
115 -
Cava Brut, Resso80N/V
-
Crémant de Bourgogne, Baron Auguste100N/V
-
Champagne, Brut Universelle, Baron Albert165N/V
-
Hvid
165 -
Sauvignon Blanc, J. de Villebois852022
-
Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon852022
-
Grüner Veltliner, Federspiel, Domaine Wachau1002022
-
Alsace Riesling, Domaine Bader1152022
-
Bourgogne Aligoté, Domaine de l’Étoile Noir1252017
-
Chablis, Marie André1252023
-
Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille, Chavignol1352022
-
Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét1352020
-
Hautes-Cotes de Nuits Blanc, Charmont, Eduard Delaunay1952020
-
Rød
195 -
Cotes-du-Rhone, Gabin en Balade852021
-
Beaujolais Villages, Victor Berard902022
-
Montigny Pinot Noir, Nahe, Weingut in den Zehn Morgen1002023
-
Barbera D’Alba, Paolina, Ca’ del Baio1002022
-
Experimental Noir, Minimalist Wines, W.O. Elgin, Sydafrika1152021
-
Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet1302021
-
Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1402019
-
Hautes-Côtes de Beaune, Vielles Vignes, Domaine de l’Étoile Noir1452016
-
Le Haute Medoc de Branaire Ducru1802018
-
Dessert
125 -
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
-
Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec1702013
-
Colheita Port, Santa Eufemia1352008
-
Santa Eufemia, 20yo Tawny Port175N/V
DRINKS
COCKTAILS
-
Summertime Spritz125Lillet Rose – Rhubarb – Strawberry – Absolut Vodka – Lemon – Peychaud Bitters - Soda
-
As Thyme Goes By135Beefeater Gin – Lime – Thyme - Sugar – Egg whites
-
Burning Down The House135Four Roses Small Batch – Lillet Rose – De Kuyper Apricot – Lime – Egg whites
-
Studio 54125Olmeca Tequila Blanco - Pineapple - Elderflower – Lime – Ginger Beer
-
Signature135Absolut Vodka – Giffard Madagascar Vanilla - Passionfruit - Apple - Egg Whites
-
Peach Better Have My Money135Beefeater Gin – De Kuyper Peach – Lime – Ginger – Egg whites
-
Monkey Business135Jameson Black Barrel – Velvet Falernum – Vanilla
-
Mr Perotti145Limoncello – Italicus – Vanilla – Cream – Lemon
SELSKABER
-
3 retter - 475
-
4 retter – 575
-
5 retter – 675
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – brombær – figner – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Røget laksLaks – soltørrede tomater – kapers bær – friteret salvie – citron mayonnaise+35
-
KrabbesalatKrabbesalat – creme fraiche – citron mayonnaise – grape – avocado – urter – blinis
-
Pocheret æg med ørredrognPocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
SvampetoastØstershatte – champignoner – fløde – hvidløg – parmesan – persille
-
CharcuterieSmå delikatesser
-
HOVEDRETTER
-
Bagt butternut squashButternut squash – svampe – Vesterhavsost – persille – hvidløg
-
Bagt havkatHavkat – gulerødder – knoldselleri – Sauce blanquette – tørrede kastanjer – persille – kartofler
-
Stegt sandartSandart – bagte jordskokker – stegt porre – ørredrogn – Sauce Nage – purløg – persille – kartofler
-
Coq au vinKylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg – fritter - béarnaise+100
-
DESSERTER
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
ÆbletærteÆble – marcipan – mørdejsbund – flormelis – creme fraiche – vanilje
-
Chokolade fondantChokolade – vaniljeis – bærcoulis
-
3 danske osteSødt - knækbrød
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.