• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • MORGENMAD
  • SNACKS
  • VIN
  • DRINKS
  • SELSKABER

FROKOST

SE MENU SOM PDF

  • 2 Retters frokost
    Spørg din tjener om vores frokost og vegetarmenu
    275
  • Østers
    45
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    dagspris
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Fruit de mer
    595
    Østers – rosé rejer – krabbeklo – jomfruhummer – knivmuslinger – aïoli – grillet brød
  • Moules
    155/195
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde – mascarpone
  • Lakse tatar
    195
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • Pil selv rejer
    180
    Rosé rejer – aïoli – grillet brød
  • Fjordrejer
    dagspris
    Fjordrejer – citron mayonnaise – grønne asparges crudité – tomat – grillet toast
  • Sprødstegt rødspættefilet
    165
    Rødspættefilet – rejer – dildmayonnaise – citron – grillet rugbrød
  • Dansk kartoffel på rugbrød
    135
    Danske kartofler – bacon – mayonnaise – radiser – ristet rugbrød – urter
  • Dampede hvide asparges
    165
    Hvide asparges – Hollandaise
  • Tilkøb
    dagspris
    fjordrejer
  • Grillet grønne asparges
    150
    Grønne asparges – sauce verte – parmesan – persille
  • Burrata
    185
    Burrata – hasselnødder – rugbrøds crumble – sauce verte – grillet brød
  • Pocheret æg med ørredrogn
    155
    Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
  • Svampetoast
    145
    Portobello svampe – bøgehatte – fløde – persille – grillet brød
  • Meunierestegt frølår
    180
    Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
  • Sprød blomkål
    180
    Blomkål – hasselnødder – kartoffelmos – brunet smørsauce – persille
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Omelet
    145
    Danske økologiske æg - økologisk Vesterhavsost - sprød salat
  • Tilvalg
    35
    skinke
  • Rørt tatar
    155/185
    90g/140g tatar af dansk Jersey okseinderlår - dansk økologisk æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    165
    Små delikatesser
  • Croque monsieur
    150
    Skinke - mornay sauce - økologisk Vesterhavsost - sprød salat
  • Chèvre chaud
    165
    Gratineret gedeost - salat – ristede valnødder - vinaigrette – beder
  • Salade Niçoise
    185
    Grillet tun – haricots verts – ansjoser – kartofler – tomat – salat – æg - croutoner – oliven – rødløg – vinaigrette
  • Cæsarsalat
    165
    Dansk frilandskylling – parmesan – salat - Ventrèche bacon - hvidløgscroutoner
  • Classic club sandwich
    175
    Dansk frilandskylling - bacon - tomat - syltet agurk - syltet rødløg - fritter - chili mayo
  • Pariserbøf
    175
    Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – dansk økologisk æggeblomme
  • Steak frites
    355
    Rib eye - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce

Tilbehør

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille

Dessert & ost

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Mille Feuille
    135
    Vanilje crème – bær – flormelis – butterdej
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Æbletærte
    130
    Kold æbletærte – vanilje crème – chokolade
  • Ost
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20/3 stk. 55

AFTEN

SE MENU SOM PDF

  • 3 Retters menu
    Spørg din tjener om aftenens menuog vegetarmenu
    425

FORRETTER

  • Østers
    45
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    dagspris
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Fruit de mer
    595
    Østers – rosé rejer – krabbeklo – jomfruhummer – knivmuslinger – aïoli – grillet brød
  • Moules
    155/195
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - mascarpone
  • Lakse tatar
    195
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • Pil selv rejer
    180
    Rosé rejer – aïoli – grillet brød
  • Fjordrejer
    dagspris
    Fjordrejer – citron mayonnaise – grønne asparges crudité – tomat – grillet toast
  • Dampede hvide asparges
    165
    Hvide asparges – Hollandaise
  • Tilkøb
    dagspris
    fjordrejer
  • Grillet grønne asparges
    150
    Grønne asparges – sauce verte – parmesan – persille
  • Meunierestegt frølår
    180
    Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
  • Burrata
    185
    Burrata – hasselnødder – rugbrøds crumble – sauce verte – grillet brød
  • Pocheret æg med ørredrogn
    155
    Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
  • Svampetoast
    145
    Portobello svampe – bøgehatte – fløde – persille – grillet brød
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Chèvre chaud
    155
    Gratineret gedeost - salat – ristede valnødder - vinaigrette – beder
  • Rørt tatar
    155/185
    90g/140g tatar af dansk jersey okseinderlår - æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • Sprød blomkål
    180
    Blomkål – hasselnødder – kartoffelmos – brunet smørsauce – persille
  • Meunierestegt rødspætte
    285
    Hel rødspætte – kapers – grillet citron – persille – smørsauce – kartofler
  • Bagt pighvar
    320
    Pighvar – haricots verts – fennikel – saltede græskarkerner – jomfruhummersauce – kartofler
  • Stegt havkat
    295
    Havkat – grønne asparages – hvide asparages – ørredrogn – kartoffel rösti – fiskefumé
  • Steak frites
    355
    Rib eye - bagt skalotteløg - fritter - Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
  • Peberbøf
    395
    Kalvemørbrad – Pommes Anna – sæsongrønt – Madagaskar peberkorn – pebersauce

TILBEHØR

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille
  • Béarnaise
    45

DESSERT OG OST

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Mille Feuille
    135
    Vanilje crème – bær – flormelis – butterdej
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Æbletærte
    130
    Kold æbletærte – vanilje crème – chokolade
  • Ost
    pr. stk. 40 / 3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20 / 3 stk. 55

MORGENMAD

09.00 - 11.30

SE MENU SOM PDF

  • Croissant
    35

  • Grapefrugt
    sukker
    35

  • Økologisk skyr
    hjemmelavet granola – bær
    80

  • Arme riddere
    Skovbær kompot – flormelis – bær
    75

  • Banan pandekager
    Blåbær – sirup – flormelis
    75

  • Røget laks
    Grillet brød – friskost – grønne asparges – dild
    135

  • Pocheret æg
    Ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
    75

  • Omelet
    Danske økologiske æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat
    90

  • Egg Benedict
    Muffin – spinat – skinke – hollandaise – pocheret æg
    95

  • Avocado
    Piment d’espelette – pocheret æg – ristet rugbrød
    95

  • Croque Monsieur
    Skinke – økologisk Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
    75

  • Croque Madame
    Spejlæg – skinke – økologisk Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
    95

  • Morgenmadstallerken
    Spejlæg – bacon – stegte pølser – økologisk skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
    135

ÆG

Serveres med ristet rugbrød & smør

  • 2 blødkogte æg
    55
  • 2 spejlæg
    55
  • Røræg
    60

SIDES

  • Sauteret spinat
    35
  • Bacon
    40
  • Stegte pølser
    60
  • Vesterhavsost
    65
  • Røget laks
    65
  • Avocado
    45

SNACKS

Snacks


  • Grønne oliven
    40

  • Sorte oliven
    40

  • Saltede mandler
    60

  • Franske pølser – cornichoner
    75

  • Ost - sprødt - sødt
    pr. stk. 40 / 3 stk. 110

  • Friteret smelt – Aioli
    60

  • Kartoffel kroketter – estragon mayonnaise – estragon
    60

  • Hjemmelavet Sour Cream kartoffel chips – creme fraiche
    55

  • Iberico skinke – soltørret tomater– parmesan
    85

  • Sardiner – grillet brød – citron – citron mayonnaise
    80

  • Ansjoser – grillet brød – aïoli – citron
    80

  • Sprød blomkål – panko – hasselnødder - dildmayonnaise
    55

  • Østers – Fines de Claire – vinaigrette
    45

  • Fritter – chili mayonnaise
    60

  • Trøffel fritter – chili mayonnaise
    75

VIN

VIN PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Rosé
  • Ravage Rosé, Pays des Cévennes
    90
    2021
  • Provence Rosé, Louison, Chateau Gassier
    95
    2021
  • La Rosé de Provence Domaine de Terre Blanche
    115
    2021
  • Château D’Esclans, Whispering Angel, Provence
    135
    2021
  • Bobler
    155
  • Crémant de Bourgogne, Domaine Roux
    115
    N/V
  • Brut l’Universelle, Baron Albert
    155
    N/V
  • F. Malétrez, Champagne Reserve Brut
    175
    N/V
  • Hvid
    95
  • Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille, Chavignol
    120
    2021
  • Sauvignon Blanc, J. de Villebois
    95
    2021
  • Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét
    125
    2020
  • Chablis, Domaine Passy le Clou
    135
    2020
  • Hautes-Cotes de Nuits Blanc, Charmont, Eduard Delaunay
    175
    2020
  • L’expression Terre et Mer, IGP Cevennes, Frankrig
    95
    2022
  • Albariño, Etiqueta Verde, Bodegas Granbazan
    110
    2022
  • Riesling Trocken Haus Klosterberg, Anton Bauer
    110
    2021
  • Rød
    150
  • Hautes Côtes de Nuits, le Dames de Verg, Antonin Guyon
    150
    2020
  • Mercurey, Les Perrieres, Domaine Belleville
    195
    2020
  • Cotes-du-Rhone, Gabin en Balade
    100
    2020
  • Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru
    125
    2019
  • Beaujolais Vieilles Vignes, Domaines des Marrans
    95
    2021
  • Spätburgunder, Weingut Geils
    115
    2020
  • Fred Loimer, Zweigelt, Niederösterreich
    95
    2019
  • Zinfandel, Diamond Collection, Francis Ford Coppola
    110
    2018
  • Dessert
    140
  • Sauternes Barsac Chateau Grillon
    140
    2019
  • Colheita Port, Santa Eufemia
    135
    2009
  • Santa Eufemia, 20yo Tawny Port
    175
    N/V
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M . Molitor, Mosel
    125
    2019

DRINKS

COCKTAILS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • Golden Years
    135
    Four Roses Small Batch – De Kuyper Apricot Brandy – Lemon – Mango – Egg Whites
  • Hong Kong Garden
    125
    Beefeater Gin – Lime – Rhubarb – De Kuyper Apricot Brandy – Grape Soda
  • Live Forever
    130
    Beefeater Gin – Velvet Falernum – Dolin Dry Vermouth – Lemon Bitters
  • MissU
    125
    Absolut Lemon – Lillet Blanc – Mango – Lime – Lemon Bitters – Soda
  • Signature
    135
    Absolut Vodka – Giffard Madagascar Vanilla - Passionfruit - Apple - Egg Whites
  • Summertime Spritz
    125
    Lillet Blanc – Rhubarb – Absolut Vodka – Lemon – Peychaud Bitters – Soda
  • Sloe Ride
    130
    Plymouth Sloe Gin – Italicus – Lemon – Sugar – Egg Whites – Mint
  • Hero
    130
    Absolut Vodka – Passion – Lime – Cucumber – Jalapeno – Basil – Ginger Beer
  • Take Me Out
    135
    Havanna 7 års – Velvet Falernum – Lime – Grape – Cranberry

SELSKABER

SE MENU SOM PDF

  • 3 retter - 475

  • 4 retter – 575

  • 5 retter – 675
  • FORRETTER

  • Chèvre chaud
    Gratineret gedeost - salat – ristede valnødder - vinaigrette – beder

  • Grillet grønne asparges
    Grønne asparges – sauce verte – parmesan – persille

  • Burrata
    Burrata – hasselnødder – rugbrøds crumble – sauce verte – grillet brød
    + 25

  • Pocheret æg med ørredrogn
    Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg

  • Pil selv rejer
    Rosé rejer – aïoli – grillet brød

  • Rørt tatar
    Tatar af dansk jersey okseinderlår - æggeblomme - cognac

  • Lakse tatar
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • HOVEDRETTER

  • Stegt havkat
    Havkat – grønne asparages – hvide asparages – ørredrogn – kartoffel rösti – fiskefumé

  • Sprød blomkål
    Blomkål – hasselnødder – kartoffelmos – brunet smørsauce – persille

  • Peberbøf
    Kalvemørbrad fra Himmerland – Pommes Anna – haricots verts – tomat – pebersauce
    +125

  • Steak frites
    Steak - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
    +100
  • DESSERTER
    +75

  • Mille Feuille
    Vanilje crème – bær – flormelis – butterdej

  • Crème brûlée
    Fløde - fransk polynesisk vanilje

  • Æbletærte
    Kold æbletærte – vanilje crème – chokolade

  • 3 danske oste
    Sødt - knækbrød
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent mandag til torsdag 09.00-22.00, fredag til søndag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat