FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
TATAR AF SANDART175Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg – croutoner
-
ANDERILLETTE165Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
GRAVAD LAKS155Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
VOL-AU-VENT135Kyllingefrikassé – butterdej – urter
-
FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
KLASSIKERE
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
RAVAGE HØNSESALAT165Hønsesalat – bacon – sennep – friteret estragon – æbler – grillet rugbrød – urter
-
SENNEPSSILD145Sild – smilende æg – kapersbær – grillet rugbrød
-
STEGT SILD145Sild – tatar sauce – kapers – citron – grillet rugbrød
-
OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
-
CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
-
CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
-
CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
-
FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
-
STEAK FRITES355Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
-
PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
CHOKOLADEMOUSSE95Chokolademousse – kiks – havtorn gele
-
PARIS-BREST110Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
RIS A'LA MANDE95Mandler - vanilje – kirsebærsauce
-
OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt
AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
TATAR AF SANDART175Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg – croutoner
-
ANDERILLETTE165Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
GRAVAD LAKS155Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
VOL-AU-VENT165Kyllingefrikassé – butterdej – urter
-
FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
LØGTÆRTE135Løg – æg – butterdej – creme fraiche – rosmarin
-
BAGT TORSK275Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
-
CONFIT DE CANARD295Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
COQ AU VIN245Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
RIBBENSTEG235Ribbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler
-
STEAK FRITES355Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
CHOKOLADEMOUSSE95Chokolademousse – kiks – havtorn gele
-
PARIS-BREST110Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
RIS A'LA MANDE95Mandler – vanilje – kirsebærsauce
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt
MORGENMAD
-
- 09.00 - 11.30 -
ÆG
-
2 BLØDKOGTE ÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
-
2 SPEJLÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
-
RØRÆG60Serveres med ristet rugbrød & smør
-
OMELET90Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
-
EGG BENEDICT95Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
-
EGGS ROYALE95Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
-
EGGS FLORENTINE75Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg
CLASSICS – MUST HAVES
-
VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON95Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
-
VAFFEL MED RØGET LAKS95Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
-
AVOCADO CROISSANT85Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
-
CROQUE MONSIEUR75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
CROQUE MADAME95Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
BRUNCHTALLERKEN135Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
SØDT
-
CROISSANT35
-
PAIN AU CHOCOLATE35
-
GRAPEFRUGT35Sukker
-
SKYR80Hjemmelavet granola – bær
-
BANAN PANDEKAGER75Blåbær – bær kompot – flormelis
-
SØD VAFFEL75Vanilje creme – friske bær – bær kompot
SIDES
-
BACON40
-
SAUTERET SPINAT35
-
STEGTE PØLSER60
-
VESTERHAVSOST45
-
AVOKADO45
-
RØGET LAKS65
SNACKS
-
GRØNNE OLIVEN40
-
SALTEDE MANDLER60
-
CHARCUTERIE95Små delikatesser
-
HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS55Creme fraiche
-
IBERICO SKINKE75
-
VAFFEL MED ØRREDROGN75Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
-
ANSJOSER75Grillet brød – aïolo – citron
-
MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
SPRØD BLOMKÅL55Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
-
ØSTERS45Fines de Claire – vinaigrette
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
TRØFFEL FRITTER75Chili mayonnaise
VIN
VIN PÅ GLAS
-
Rosé
-
Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952024
-
Bobler
165 -
Crémant de Bourgogne, Léonce Bocquet105N/V
-
Champagne Mandois, Brut185N/V
-
Oddbird, Blanc de Blancs, Liberated from Alcohol 0,0%80N/V
-
Hvid
185 -
Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz802024
-
Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget852024
-
Chardonnay, ‘La Forge Estate’, Paul Mas, Coteaux Languedoc902023
-
Panorama Blanc, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey1102023
-
Riesling Trocken, Weingut Wittmann1302023
-
Chablis, Marie André1352023
-
Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny1302024
-
Bourgogne Blanc, Chateau de Fuissé1452022
-
Hautes-Cotes-de-Nuits Blanc, Maison Ambroise1752023
-
Rød
145 -
A d’Aussières, Domaines Barons de Rothschild, Pays D’Oc902022
-
Pinot Noir, Maison Barboulot, Pays d’Oc902024
-
Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte1152022
-
Chateau Marjosse, Grand Vin du Bordeaux1102022
-
Bourgogne Pinot Noir, Les Genévrières, Frédéric Esmonin1252023
-
Panorama Rouge, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey1202023
-
Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1452022
-
Bourgogne Rouge, Clos de Somméré, ‘Les Foréts’, Regis et Sylvain1552023
-
Chateauneuf-du-Pape, Le Blason du Prince1802023
-
Dessert
140 -
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
-
Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec2002013
-
Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas100N/V
-
Colheita Port, Santa Eufemia1352014
DRINKS
COCKTAILS
-
Signature135Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
-
Green Goblin140Chartreuse – Elderflower – Lime – Sugar
-
Harley Quinn135Four Roses Small Batch – Vermouth Rouge – Apricot – Soda
-
Sinestro135Olmeca Altos Tequila – Mango – Lime – Triple Sec
-
Madame Macabre135Absolut Vodka – Basil – Elderflower – Maraschino liqueur – Lemon – Soda
-
Poison Ivy125Absolut Vodka – Vanilla – Vermouth Blanc – Crème de Menthe
-
Mad Hatter130Beefeater Gin – Cucumber – Lime – Egg whites
-
Riddler130Beefeater Gin – Lemon – Thyme – Egg Whites
-
Jaq The Ripper140Lillet Blanc – Italicus – Lemon – Grape – Soda
SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
JULEMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
SENNEPSSILDSild – smilende æg – kapersbær – grillet rugbrød
-
STEGT SILDSild – tatar sauce – kapers – citron – grillet rugbrød
-
GRAVAD LAKSLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILETRødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
RAVAGE HØNSESALATHønsesalat – bacon – sennep – friteret estragon – æbler – grillet rugbrød – urter
-
VOL-AU-VENTKyllingefrikassé – butterdej – urter
-
HOVEDRETTER
-
CONFIT DE CANARDConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
RIBBENSTEGRibbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler
-
BAGT TORSKTorsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
-
DESSERT
-
PARIS-BRESTHasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
CHOKOLADEMOUSSEChokolademousse – kiks – havtorn gele
-
RIS A’LA MANDEMandler - vanilje – kirsebærsauce
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
GRILLET HONNING-GLASERET GRÆSKARGræskar – gedeostcreme – timian – saltede græskarkerner – honning – rødbedechips
-
GRAVAD LAKSLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
TATAR AF SANDARTRimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg
-
JOMFRUHUMMER BISQUEBisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre – grillet brød
-
ANDERILLETTEAnderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
HOVEDRETTER
-
LØGTÆRTELøg – æg – butterdej – reme fraiche – rosmarin
-
CONFIT DE CANARDConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartoffler
-
BAGT TORSKTorsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
-
GRILLET KALVEMØRBRADKalvemørbrad – Pommes Anna – stegt Shiitake – kastanjer – trøffelsauce+ 100
-
STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
-
DESSERTER
-
PARIS-BRESTHasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
CHOKOLADEMOUSSEChokolademousse – kiks – havtorn gele
-
CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
-
OSTESprødt – sødt
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.