FROKOST
- 
        
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu 
ØSTERS & CAVIAR
- 
        ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
 - 
        CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
 
FORRETTER
- 
        GRILLET HALV HUMMERDAGSPRISHalv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
 - 
        MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
 - 
        RIMMET HELLEFLYNDER165Helleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
 - 
        STEGTE BRISLER175Brisler – kantareller – rødvins glace – syltede perleløg – friteret rösti – rosenkål
 - 
        RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
 - 
        HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
 - 
        MEUNIERESTEGT FRØLÅR165Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
 - 
        FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
 - 
        CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
 - 
        ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
 - 
        CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
 - 
        CHARCUTERIE165Små delikatesser
 
KLASSIKERE
- 
        SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
 - 
        KREBSEHALESALAT165Krebsehaler – mayonnaise – citron – sennep – rødløg – dild – grillet toast
 - 
        OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
 - 
        SALADE LYONNAISE145Pocheret æg – Ventrèche bacon – croutoner – salat – vinaigrette – rødløg
 - 
        CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
 - 
        CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
 - 
        CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
 - 
        FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
 - 
        STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
 - 
        PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
 
SIDES
- 
        FRITTER60Chili mayonnaise
 - 
        SALADE VERTE45Vinaigrette
 - 
        HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
 - 
        KARTOFLER45Smør - salt - persille
 
SPECIALTIES
- 
        RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
 - 
        FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
 - 
        CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
 
DESSERT
- 
        CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
 - 
        PROFITEROLES95Profiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
 - 
        CITRON TÆRTE110Lemoncurd – marengs – mørdejsbund
 - 
        CHOKOLADE FONDANT110Chokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
 - 
        FRITERET CAMEMBERT85Camembert – solbær – grillet toast
 - 
        OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt
 
AFTEN
- 
        
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu - 
        
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style 
ØSTERS & CAVIAR
- 
        ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
 - 
        CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
 
FORRETTER
- 
        JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
 - 
        MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
 - 
        RIMMET HELLEFLYNDER165Helleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
 - 
        STEGTE BRISLER175Brisler – kantareller – rødvins glace – syltede perleløg – friteret rösti – rosenkål
 - 
        RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
 - 
        HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
 - 
        MEUNIERESTEGT FRØLÅR165Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
 - 
        FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
 - 
        CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
 - 
        ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
 - 
        CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
 - 
        CHARCUTERIE165Små delikatesser
 
HOVEDRETTER
- 
        HONNING BAGTE JORDSKOKKER175Jordskokker – gedeost crème – chips af skorzonerrod – saltede mandler – urteolie
 - 
        RAVAGE BOUILLABAISSE265Blåmuslinger – jomfruhummer – hjertemuslinger – sandart – gulerødder – porre – kartofler – Rouille – grillet brød
 - 
        BAGT FILET AF DORADE245Dorade – citron – persille – Sauce verte – jordskokker – selleri – rosenkål – kartofler
 - 
        OVNSTEGT-KYLLING495Kylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce Til 2 personer
 - 
        STEGT LAMMEKRONE395Lammekrone – urtecrust – rødebede purée – majs – kartoffel fondant – friteret timian – rødvin sauce
 - 
        STEAK FRITES355Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
 
SIDES
- 
        FRITTER60Chili mayonnaise
 - 
        SALADE VERTE45Vinaigrette
 - 
        HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
 - 
        KARTOFLER45Smør - salt - persille
 
SPECIALTIES
- 
        RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
 - 
        FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
 - 
        CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
 
DESSERT
- 
        CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
 - 
        PROFITEROLES95Profiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
 - 
        CITRON TÆRTE110Lemoncurd – marengs – mørdejsbund
 - 
        CHOKOLADE FONDANT110Chokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
 - 
        FRITERET CAMEMBERT85Camembert – solbær – grillet toast
 - 
        OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt
 
MORGENMAD
- 
        
- 09.00 - 11.30 -
 
ÆG
- 
        2 BLØDKOGTE ÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
 - 
        2 SPEJLÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
 - 
        RØRÆG60Serveres med ristet rugbrød & smør
 - 
        OMELET90Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
 - 
        EGG BENEDICT95Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
 - 
        EGGS ROYALE95Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
 - 
        EGGS FLORENTINE75Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg
 
CLASSICS – MUST HAVES
- 
        VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON95Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
 - 
        VAFFEL MED RØGET LAKS95Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
 - 
        AVOCADO CROISSANT85Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
 - 
        CROQUE MONSIEUR75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
 - 
        CROQUE MADAME95Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
 - 
        BRUNCHTALLERKEN135Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
 
SØDT
- 
        CROISSANT35
 - 
        PAIN AU CHOCOLATE35
 - 
        GRAPEFRUGT35Sukker
 - 
        SKYR80Hjemmelavet granola – bær
 - 
        BANAN PANDEKAGER75Blåbær – bær kompot – flormelis
 - 
        SØD VAFFEL75Vanilje creme – friske bær – bær kompot
 
SIDES
- 
        BACON40
 - 
        SAUTERET SPINAT35
 - 
        STEGTE PØLSER60
 - 
        VESTERHAVSOST45
 - 
        AVOKADO45
 - 
        RØGET LAKS65
 
SNACKS
- 
        GRØNNE OLIVEN40
 - 
        SALTEDE MANDLER60
 - 
        CHARCUTERIE95Små delikatesser
 - 
        HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS55Creme fraiche
 - 
        IBERICO SKINKE75
 - 
        VAFFEL MED ØRREDROGN75Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
 - 
        ANSJOSER75Grillet brød – aïolo – citron
 - 
        MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
 - 
        SPRØD BLOMKÅL55Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
 - 
        ØSTERS45Fines de Claire – vinaigrette
 - 
        FRITTER60Chili mayonnaise
 - 
        TRØFFEL FRITTER75Chili mayonnaise
 
VIN
VIN PÅ GLAS
- 
        
Rosé
 - 
        Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952024
 - 
        
Bobler
165 - 
        Crémant de Bourgogne, Léonce Bocquet105N/V
 - 
        Champagne Mandois, Brut185N/V
 - 
        Oddbird, Blanc de Blancs, Liberated from Alcohol 0,0%80N/V
 - 
        
Hvid
185 - 
        Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz802024
 - 
        Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget852024
 - 
        Chardonnay, ‘La Forge Estate’, Paul Mas, Coteaux Languedoc902023
 - 
        Panorama Blanc, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey1102023
 - 
        Riesling Trocken, Weingut Wittmann1302023
 - 
        Chablis, Marie André1352023
 - 
        Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny1302024
 - 
        Bourgogne Blanc, Chateau de Fuissé1452022
 - 
        Hautes-Cotes-de-Nuits Blanc, Maison Ambroise1752023
 - 
        
Rød
145 - 
        A d’Aussières, Domaines Barons de Rothschild, Pays D’Oc902022
 - 
        Pinot Noir, Maison Barboulot, Pays d’Oc902024
 - 
        Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte1152022
 - 
        Chateau Marjosse, Grand Vin du Bordeaux1102022
 - 
        Bourgogne Pinot Noir, Les Genévrières, Frédéric Esmonin1252023
 - 
        Panorama Rouge, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey1202023
 - 
        Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1452022
 - 
        Bourgogne Rouge, Clos de Somméré, ‘Les Foréts’, Regis et Sylvain1552023
 - 
        Chateauneuf-du-Pape, Le Blason du Prince1802023
 - 
        
Dessert
140 - 
        Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
 - 
        Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec2002013
 - 
        Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas100N/V
 - 
        Colheita Port, Santa Eufemia1352014
 
DRINKS
COCKTAILS
- 
        Signature135Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
 - 
        Green Goblin140Chartreuse – Elderflower – Lime – Sugar
 - 
        Harley Quinn135Four Roses Small Batch – Vermouth Rouge – Apricot – Soda
 - 
        Sinestro135Olmeca Altos Tequila – Mango – Lime – Triple Sec
 - 
        Madame Macabre135Absolut Vodka – Basil – Elderflower – Maraschino liqueur – Lemon – Soda
 - 
        Poison Ivy125Absolut Vodka – Vanilla – Vermouth Blanc – Crème de Menthe
 - 
        Mad Hatter130Beefeater Gin – Cucumber – Lime – Egg whites
 - 
        Riddler130Beefeater Gin – Lemon – Thyme – Egg Whites
 - 
        Jaq The Ripper140Lillet Blanc – Italicus – Lemon – Grape – Soda
 
SELSKABER
- 
        3 retter - 445
 - 
        4 retter – 525
 - 
        5 retter – 625
 
SELSKABSMENU
- 
        
FORRETTER / MELLEMRETTER
 - 
        CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
 - 
        RIMMET HELLEFLYNDERHelleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
 - 
        RØGET LAKSRøget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
 - 
        HUMMER BISQUEKrabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
 - 
        CARPACCIO A LA RAVAGEOkseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
 - 
        CHARCUTERIESmå delikatesser
 - 
        
HOVEDRETTER
 - 
        HONNING BAGTE JORDSKOKKERJordskokker – gedeost crème – chips af skorzonerrod – saltede mandler – urteolie
 - 
        BAGT SANDARTSandart – citron – persille – Sauce verte – jordskokker – selleri – rosenkål – kartofler
 - 
        OVENSTEGT-KYLLINGKylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce
 - 
        RAVAGE BOUILLABAISSEBlåmuslinger – jomfruhummer – hjertemuslinger – sandart – gulerødder – porre – kartofler – Rouille – grillet brød
 - 
        STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
 - 
        
DESSERTER
 - 
        PROFITEROLESProfiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
 - 
        CITRON TÆRTELemoncurd – marengs – mørdejsbund
 - 
        CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
 - 
        CHOKOLADE FONDANTChokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
 - 
        3 OSTESprødt – sødt
 
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
- 
        
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.