• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • MORGENMAD
  • SNACKS
  • VIN
  • DRINKS
  • SELSKABER

FROKOST

SE MENU SOM PDF
  • 2 RETTERS MENU - 245 -
    Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • JOMFRUHUMMER
    DAGSPRIS
    Jomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • TATAR AF SANDART
    175
    Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg – croutoner
  • ANDERILLETTE
    165
    Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
  • GRAVAD LAKS
    155
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
  • HUMMER BISQUE
    160
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
  • VOL-AU-VENT
    135
    Kyllingefrikassé – butterdej – urter
  • FRANSK LØGSUPPE
    155
    Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

KLASSIKERE

  • SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
    165
    Rødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
  • RAVAGE HØNSESALAT
    165
    Hønsesalat – bacon – sennep – friteret estragon – æbler – grillet rugbrød – urter
  • SENNEPSSILD
    145
    Sild – smilende æg – kapersbær – grillet rugbrød
  • STEGT SILD
    145
    Sild – tatar sauce – kapers – citron – grillet rugbrød
  • OMELET
    145
    Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
  • CÆSARSALAT
    165
    Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
  • CROQUE MONSIEUR
    150
    Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
  • CLASSIC CLUB SANDWICH
    175
    Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
  • FRIED CHICKEN BURGER
    165
    Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
  • STEAK FRITES
    355
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
  • PARISERBØF
    175
    Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • CHOKOLADEMOUSSE
    95
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele
  • PARIS-BREST
    110
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler
  • RIS A'LA MANDE
    95
    Mandler - vanilje – kirsebærsauce
  • OST
    pr. stk. 40 / 3 stk. 110
    Sprødt – sødt

AFTEN

SE MENU SOM PDF
  • 3 RETTERS MENU - 395 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu
  • 6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • JOMFRUHUMMER
    DAGSPRIS
    Jomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • TATAR AF SANDART
    175
    Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg – croutoner
  • ANDERILLETTE
    165
    Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
  • GRAVAD LAKS
    155
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
  • HUMMER BISQUE
    160
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
  • VOL-AU-VENT
    165
    Kyllingefrikassé – butterdej – urter
  • FRANSK LØGSUPPE
    155
    Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • LØGTÆRTE
    135
    Løg – æg – butterdej – creme fraiche – rosmarin
  • BAGT TORSK
    275
    Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
  • CONFIT DE CANARD
    295
    Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
  • COQ AU VIN
    245
    Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
  • RIBBENSTEG
    235
    Ribbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler
  • STEAK FRITES
    355
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • CHOKOLADEMOUSSE
    95
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele
  • PARIS-BREST
    110
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler
  • RIS A'LA MANDE
    95
    Mandler – vanilje – kirsebærsauce
  • OST
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt – sødt

MORGENMAD

SE MENU SOM PDF
  • - 09.00 - 11.30 -

ÆG

  • 2 BLØDKOGTE ÆG
    55
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • 2 SPEJLÆG
    55
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • RØRÆG
    60
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • OMELET
    90
    Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
  • EGG BENEDICT
    95
    Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
  • EGGS ROYALE
    95
    Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
  • EGGS FLORENTINE
    75
    Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg

CLASSICS – MUST HAVES

  • VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON
    95
    Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
  • VAFFEL MED RØGET LAKS
    95
    Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
  • AVOCADO CROISSANT
    85
    Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
  • CROQUE MONSIEUR
    75
    Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
  • CROQUE MADAME
    95
    Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
  • BRUNCHTALLERKEN
    135
    Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød

SØDT

  • CROISSANT
    35
  • PAIN AU CHOCOLATE
    35
  • GRAPEFRUGT
    35
    Sukker
  • SKYR
    80
    Hjemmelavet granola – bær
  • BANAN PANDEKAGER
    75
    Blåbær – bær kompot – flormelis
  • SØD VAFFEL
    75
    Vanilje creme – friske bær – bær kompot

SIDES

  • BACON
    40
  • SAUTERET SPINAT
    35
  • STEGTE PØLSER
    60
  • VESTERHAVSOST
    45
  • AVOKADO
    45
  • RØGET LAKS
    65

SNACKS

  • GRØNNE OLIVEN
    40
  • SALTEDE MANDLER
    60
  • CHARCUTERIE
    95
    Små delikatesser
  • HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS
    55
    Creme fraiche
  • IBERICO SKINKE
    75
  • VAFFEL MED ØRREDROGN
    75
    Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
  • ANSJOSER
    75
    Grillet brød – aïolo – citron
  • MARINEREDE SARDINER
    155
    Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • SPRØD BLOMKÅL
    55
    Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
  • ØSTERS
    45
    Fines de Claire – vinaigrette
  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • TRØFFEL FRITTER
    75
    Chili mayonnaise

VIN

VIN PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Rosé
  • Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence
    95
    2024
  • Bobler
    165
  • Crémant de Bourgogne, Léonce Bocquet
    105
    N/V
  • Champagne Mandois, Brut
    185
    N/V
  • Oddbird, Blanc de Blancs, Liberated from Alcohol 0,0%
    80
    N/V
  • Hvid
    185
  • Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz
    80
    2024
  • Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget
    85
    2024
  • Chardonnay, ‘La Forge Estate’, Paul Mas, Coteaux Languedoc
    90
    2023
  • Panorama Blanc, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey
    110
    2023
  • Riesling Trocken, Weingut Wittmann
    130
    2023
  • Chablis, Marie André
    135
    2023
  • Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny
    130
    2024
  • Bourgogne Blanc, Chateau de Fuissé
    145
    2022
  • Hautes-Cotes-de-Nuits Blanc, Maison Ambroise
    175
    2023
  • Rød
    145
  • A d’Aussières, Domaines Barons de Rothschild, Pays D’Oc
    90
    2022
  • Pinot Noir, Maison Barboulot, Pays d’Oc
    90
    2024
  • Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte
    115
    2022
  • Chateau Marjosse, Grand Vin du Bordeaux
    110
    2022
  • Bourgogne Pinot Noir, Les Genévrières, Frédéric Esmonin
    125
    2023
  • Panorama Rouge, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey
    120
    2023
  • Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru
    145
    2022
  • Bourgogne Rouge, Clos de Somméré, ‘Les Foréts’, Regis et Sylvain
    155
    2023
  • Chateauneuf-du-Pape, Le Blason du Prince
    180
    2023
  • Dessert
    140
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel
    125
    2019
  • Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec
    200
    2013
  • Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas
    100
    N/V
  • Colheita Port, Santa Eufemia
    135
    2014

DRINKS

COCKTAILS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • Signature
    135
    Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
  • Green Goblin
    140
    Chartreuse – Elderflower – Lime – Sugar
  • Harley Quinn
    135
    Four Roses Small Batch – Vermouth Rouge – Apricot – Soda
  • Sinestro
    135
    Olmeca Altos Tequila – Mango – Lime – Triple Sec
  • Madame Macabre
    135
    Absolut Vodka – Basil – Elderflower – Maraschino liqueur – Lemon – Soda
  • Poison Ivy
    125
    Absolut Vodka – Vanilla – Vermouth Blanc – Crème de Menthe
  • Mad Hatter
    130
    Beefeater Gin – Cucumber – Lime – Egg whites
  • Riddler
    130
    Beefeater Gin – Lemon – Thyme – Egg Whites
  • Jaq The Ripper
    140
    Lillet Blanc – Italicus – Lemon – Grape – Soda

SELSKABER

SE MENU SOM PDF

  • 3 retter - 445

  • 4 retter – 525

  • 5 retter – 625

JULEMENU

  • FORRETTER / MELLEMRETTER

  • SENNEPSSILD
    Sild – smilende æg – kapersbær – grillet rugbrød

  • STEGT SILD
    Sild – tatar sauce – kapers – citron – grillet rugbrød

  • GRAVAD LAKS
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød

  • SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
    Rødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød

  • RAVAGE HØNSESALAT
    Hønsesalat – bacon – sennep – friteret estragon – æbler – grillet rugbrød – urter

  • VOL-AU-VENT
    Kyllingefrikassé – butterdej – urter
  • HOVEDRETTER

  • CONFIT DE CANARD
    Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler

  • RIBBENSTEG
    Ribbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler

  • BAGT TORSK
    Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
  • DESSERT

  • PARIS-BREST
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler

  • CHOKOLADEMOUSSE
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele

  • RIS A’LA MANDE
    Mandler - vanilje – kirsebærsauce

SELSKABSMENU

  • FORRETTER / MELLEMRETTER

  • CHÈVRE CHAUD
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace

  • GRILLET HONNING-GLASERET GRÆSKAR
    Græskar – gedeostcreme – timian – saltede græskarkerner – honning – rødbedechips

  • GRAVAD LAKS
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød

  • TATAR AF SANDART
    Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg

  • JOMFRUHUMMER BISQUE
    Bisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre – grillet brød

  • ANDERILLETTE
    Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
  • HOVEDRETTER

  • LØGTÆRTE
    Løg – æg – butterdej – reme fraiche – rosmarin

  • CONFIT DE CANARD
    Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartoffler

  • BAGT TORSK
    Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler

  • GRILLET KALVEMØRBRAD
    Kalvemørbrad – Pommes Anna – stegt Shiitake – kastanjer – trøffelsauce
    + 100

  • STEAK FRITES
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
    + 100
  • DESSERTER

  • PARIS-BREST
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler

  • CHOKOLADEMOUSSE
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele

  • CRÈME BRÛLÉE
    Fløde – fransk polynesisk vanilje

  • OSTE
    Sprødt – sødt

RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU

495 pr. person

  • 3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
    Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent søndag til torsdag 09.00-22.00, fredag og lørdag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat