FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde – hvidløg
-
Jomfruhummer Bisque150Bisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre
-
Gravad laks165Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Rimmet torsk165Rimmet torsk – ørredrogn – friteret salvie – peberrodscreme
-
Bagte jordskokker125Jordskokker – appelsin glace – ristede hasselnødder – bladselleri
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Fransk løgsuppe130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
Anderillette145Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
Vol-au-vent135Kyllingefrikassé – butterdej – urter
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
KLASSIKERE
-
Sild135Sild – karrysalat – smilende æg – kapers – grillet rugbrød
-
Stegt sild135Sild – Dijon sennep – syltede rødløg – kapersbær – grillet rugbrød
-
Sprødstegt rødspættefilet165Rødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
Ravage hønsesalat145Hønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
-
Omelet145Æg - Vesterhavsost - sprød salat. Tilvalg skinke 35
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår - æggeblomme - cognac
-
Croque monsieur150Skinke - mornay sauce - Vesterhavsost - sprød salat
-
Chèvre chaud165Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Cæsarsalat165Kylling – parmesan – salat - Ventrèche bacon - hvidløgscroutoner
-
Classic club sandwich175Kylling - bacon - tomat - syltet agurk - syltet rødløg - fritter - chili mayonnaise
-
Pariserbøf175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
-
Steak frites355Ribeye - bagt skalotteløg - fritter - béarnaise
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Pære Belle Helene125Pære – chokoladesauce – vaniljeis
-
Gateau Marcel125Gateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Ris a’la mande120Mandler - vanilje – kirsebærsauce
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55
AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu og vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - hvidløg
-
Jomfruhummer Bisque150Bisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre
-
Gravad laks165Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Bagte jordskokker125Jordskokker – appelsin glace – ristede hasselnødder – bladselleri
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Rimmet torsk165Rimmet torsk – ørredrogn – friteret salvie – peberrodscreme
-
Fransk løgsuppe130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
Anderillette145Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
Vol-au-vent135Kyllingefrikassé – butterdej – urter
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Chèvre chaud155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår- æggeblomme - cognac
HOVEDRETTER
-
Stegte svampe175Svampe – pocheret æg – syltede havtorn – persille – trøffelolie – crouton
-
Stegt torsk295Torsk – sennepssauce – stegt porre – grillet endivie – urteolie – kartofler
-
Coq au vin235Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Confit de Canard295Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
Steak frites350Ribeye - bagt skalotteløg - fritter - béarnaise
-
Peberbøf395Ribeye vendt i peber – haricots verts – fritter – pebersauce
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
-
Béarnaise45
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Pære Belle Helene125Pære – chokoladesauce – vaniljeis
-
Gateau Marcel125Gateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Ris a’la mande120Mandler - vanilje – kirsebærsauce
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55
MORGENMAD
09.00 - 11.30
BRUNCH
- 350 -
-
Røget laksFriskost – tomat – grillet brød – dild
-
Egg BenedictGrillet brød - spinat - skinke - hollandaise - pocheret æg
-
Banan pandekagerBlåbær - sirup - flormelis
-
Valgfri kaffe - Appelsinjuice
-
Croissant35
-
Grapefrugt35sukker
-
Skyr80Hjemmelavet granola – bær
-
Arme riddere75Skovbær kompot – flormelis – bær
-
Banan pandekager75Blåbær – sirup – flormelis
-
Pocheret æg75Ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Omelet90Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat
-
Egg Benedict95Grillet brød – spinat – skinke – hollandaise – pocheret æg
-
Avocado95Piment d’espelette – pocheret æg – ristet rugbrød
-
Croque Monsieur75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
Croque Madame95Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
Morgenmadstallerken135Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
ÆG
Serveres med ristet rugbrød & smør
-
2 blødkogte æg55
-
2 spejlæg55
-
Røræg60
SIDES
-
Sauteret spinat35
-
Bacon40
-
Stegte pølser60
-
Vesterhavsost65
-
Avocado45
SNACKS
Snacks
-
Grønne oliven40
-
Sorte oliven40
-
Saltede mandler60
-
Franske pølser – cornichoner75
-
Ost - sprødt - sødtpr. stk. 40 / 3 stk. 110
-
Friteret gedeost - bærkompot - crouton55
-
Røget laks - rygeost – tærtebund65
-
Hjemmelavet sour cream kartoffel chips – creme fraiche55
-
Iberico skinke – rygeost – tærtebund75
-
Ansjoser – grillet brød – aïoli – citron80
-
Sprød blomkål – panko – hasselnødder - dildmayonnaise55
-
Østers – Fines de Claire – vinaigrette45
-
Fritter – chili mayonnaise60
-
Trøffel fritter – chili mayonnaise75
VIN
VIN PÅ GLAS
-
Rosé
-
Ravage Rosé, Fleur D’Ete, Pays des Cévennes852021
-
Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952022
-
Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence1652023
-
Bobler
115 -
Cava Brut, Resso80N/V
-
Crémant de Bourgogne, Baron Auguste100N/V
-
Champagne Mandois, Brut175N/V
-
Hvid
165 -
Riesling Feinherb, Deinhard Green Label, Mosel802022
-
Sauvignon Blanc, J. de Villebois852022
-
Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon852022
-
Rioja Blanco, Gomez Cruzado1002022
-
Bourgogne Aligoté, Domaine de l’Étoile Noir1252017
-
Chablis, Marie André1302023
-
Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille, Chavignol1352022
-
Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét1352020
-
Rød
195 -
Côtes-du-Rhône, Trescartes, Domaine Saint Gayan902020
-
Zinfandel, Ancient Bush vine, Ling estate, Scout by Leo Steen, Californien902023
-
Pinot Noir Collection, Maison Du Cray1002022
-
Ribera del Duero, Joven Roble, Pago de los Capellanes1102023
-
Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet1302022
-
Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1402019
-
Hautes-Côtes de Beaune, Vielles Vignes, Domaine de l’Étoile Noir1452016
-
Dessert
140 -
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
-
Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec1702013
-
Colheita Port, Santa Eufemia1352009
-
Santa Eufemia, 20yo Tawny Port175N/V
DRINKS
COCKTAILS
-
Signature135Absolut Vodka – Giffard Madagascar Vanilla - Passionfruit - Apple - Egg Whites
-
The Liquidator125Havana 7 – Lime – Grapefruit – Luxardo Maraschino – Soda
-
Terry’s Margarita145Olmeca Tequila Blanco – De Kuyper Crème de Cacao – De Kuyper Triple Sec – Vanilla – Lime – Orange Bitters
-
Ring My Bell135Plymouth Sloe Gin – Absolut Vodka – Ginger – Lemon – Orange – Sugar – Cardamom
-
Berry Polite Hello135Four Roses Small Batch – Velvet Falernum – Lemon – Blackberry – Egg whites
-
Macho Mango Man125Havana 3 – Mango – Lime – De Kuyper Apricot – Soda
-
Lychee Lover125Beefeater Gin – Passionfruit – Lychee – Lemon – Egg Whites
-
Two Monkeys In Love135Beefeater Gin – Orange – Passionfruit – Disaronno Amaretto – Pernod
SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
JULEMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
SildKarrysalat – smilende æg – kapers – grillet rugbrød
-
Stegt sildSild – Dijon sennep – syltede rødløg – kapersbær – grillet rugbrød
-
Gravad laksLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Sprødstegt rødspættefiletRødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
Ravage hønsesalatHønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
-
Vol-au-ventKyllingefrikassé – butterdej – urter
-
HOVEDRETTER
-
Confit de CanardConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
Braiserede svinekæberSvinekæber – rosenkål – citron – grillet pastinak – pastinak chips – Pommes puré – glace
-
Stegt torskTorsk - sennepssauce – stegt porre – grillet endivie – urteolie – kartofler
-
DESSERTER
-
PandekagerPandekager – vanilje is – chokolade sauce
-
Gateau MarcelGateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Ris a’la mandeMandler - vanilje – kirsebærsauce
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – brombær – figner – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Bagte jordskokkerJordskokker – appelsin glace – ristede hasselnødder – bladselleri
-
Gravad laksLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Rimmet torskRimmet torsk – ørredrogn – friteret salvie – peberrodscreme
-
Jomfruhummer BisqueBisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre
-
AnderilletteAnderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
HOVEDRETTER
-
Stegte svampeSvampe – pocheret æg – syltede havtorn – persille – trøffelolie – crouton
-
Confit de CanardConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartoffler
-
Stegt torskTorsk - sennepssauce – stegt porre – grillet endivie – urteolie – kartofler
-
Grillet kalvemørbradKalvemørbrad – Pommes Anna – jordskokker – kastanjer – trøffelsauce
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg – fritter - béarnaise+100
-
DESSERTER
-
Gateau MarcelGateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Pære Belle HelenePære – chokoladesauce – vaniljeis
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
OstSødt - knækbrød
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.