• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • FROKOST
  • AFTEN
  • MORGENMAD
  • SNACKS
  • VIN
  • DRINKS
  • SELSKABER

FROKOST

SE MENU SOM PDF
  • 2 RETTERS MENU - 245 -
    Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • GRILLET HALV HUMMER
    DAGSPRIS
    Halv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • REJECOCKTAIL
    165
    Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
  • RØGET LAKS
    175
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
  • FRUIT DE MER
    DAGSPRIS
    Østers Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
  • PIL-SELV REJER
    155
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    165
    Grønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • DAMPEDE HVIDE ASPARGES
    165
    Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

KLASSIKERE

  • SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
    165
    Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
  • REJER OG SMILENDE ÆG
    150
    Smilende æg – rejer – mayonnaise – citron – karse – grillet toast
  • OMELET
    145
    Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
  • SALADE NIÇOISE
    175
    Grillet tun – haricots verts – ansjoser – kartofler – tomat – salat – æg – croutoner – oliven – rødløg – vinaigrette
  • CÆSARSALAT
    165
    Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
  • CROQUE MONSIEUR
    150
    Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
  • CLASSIC CLUB SANDWICH
    175
    Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
  • FRIED CHICKEN BURGER
    165
    Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
  • STEAK FRITES
    350
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
  • PARISERBØF
    175
    Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • PAVLOVA
    110
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly
  • COUPES DE GLACIER
    85
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
  • SYLTEDE NEKTARINER
    110
    Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
  • OST
    pr. stk. 40 / 3 stk. 110
    Sprødt – sødt

AFTEN

SE MENU SOM PDF
  • 3 RETTERS MENU - 395 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu
  • 6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • GRILLET HALV HUMMER
    DAGSPRIS
    Halv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • REJECOCKTAIL
    165
    Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
  • RØGET LAKS
    175
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
  • FRUIT DE MER
    DAGSPRIS
    Østers Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
  • PIL-SELV-REJER
    155
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    165
    Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • GRILLET SPIDSKÅL
    165
    Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
  • MEUNIERE-STEGT RØDSPÆTTE
    DAGSPRIS
    Hel rødspætte – kapers – citron – persille – brunet smørsauce – kartofler
  • DAGENS FISK EN PAPILOTTE
    245
    Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
  • KYLLING DANOISE (2 PERSONER)
    525
    Hel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
  • GRIS PÅ BEN
    325
    Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
  • STEAK FRITES
    350
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • PAVLOVA
    110
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly
  • COUPES DE GLACIER
    85
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
  • SYLTEDE NEKTARINER
    110
    Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
  • OST
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt – sødt

MORGENMAD

SE MENU SOM PDF
  • - 09.00 - 11.30 -

ÆG

  • 2 BLØDKOGTE ÆG
    55
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • 2 SPEJLÆG
    55
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • RØRÆG
    60
    Serveres med ristet rugbrød & smør
  • OMELET
    90
    Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
  • EGG BENEDICT
    95
    Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
  • EGGS ROYALE
    95
    Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
  • EGGS FLORENTINE
    75
    Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg

CLASSICS – MUST HAVES

  • VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON
    95
    Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
  • VAFFEL MED RØGET LAKS
    95
    Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
  • AVOCADO CROISSANT
    85
    Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
  • CROQUE MONSIEUR
    75
    Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
  • CROQUE MADAME
    95
    Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
  • BRUNCHTALLERKEN
    135
    Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød

SØDT

  • CROISSANT
    35
  • PAIN AU CHOCOLATE
    35
  • GRAPEFRUGT
    35
    Sukker
  • SKYR
    80
    Hjemmelavet granola – bær
  • BANAN PANDEKAGER
    75
    Blåbær – bær kompot – flormelis
  • SØD VAFFEL
    75
    Vanilje creme – friske bær – bær kompot

SIDES

  • BACON
    40
  • SAUTERET SPINAT
    35
  • STEGTE PØLSER
    60
  • VESTERHAVSOST
    45
  • AVOKADO
    45
  • RØGET LAKS
    65

SNACKS

  • GRØNNE OLIVEN
    40
  • SALTEDE MANDLER
    60
  • CHARCUTERIE
    95
    Små delikatesser
  • HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS
    55
    Creme fraiche
  • IBERICO SKINKE
    75
  • VAFFEL MED ØRREDROGN
    75
    Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
  • ANSJOSER
    75
    Grillet brød – aïolo – citron
  • MARINEREDE SARDINER
    155
    Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • SPRØD BLOMKÅL
    55
    Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
  • ØSTERS
    45
    Fines de Claire – vinaigrette
  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • TRØFFEL FRITTER
    75
    Chili mayonnaise

VIN

VIN PÅ GLAS

SE HELE VINKORTET
  • Rosé
  • Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence
    95
    2022
  • Pinot Noir Rosé, Markus Molitor
    110
    2023
  • Ultimate Provence, Côtes de Provence
    135
    2023
  • Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence
    165
    2023
  • Bobler
  • Cremant de Loire, Arnaud Laurent Brut Reserve, Guy Saget
    85
    N/V
  • Crémant de Bourgogne, Baron Auguste
    100
    N/V
  • Champagne Mandois, Brut
    175
    N/V
  • Hvid
  • Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz
    75
    2023
  • Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget
    85
    2023
  • Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon
    85
    2023
  • Grüner Veltliner, Federspiel, Domaine Wachau
    100
    2023
  • Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain
    120
    2023
  • Riesling Trocken, Weingut Wittmann
    130
    2023
  • Chablis, Marie André
    130
    2023
  • Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny
    130
    2023
  • Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét
    145
    2020
  • Macon-Loché, Les Longues Terres, Marcel Coutourier
    165
    2022
  • Rød
    80
  • Pinot Noir, Dachs, Baden
    80
    2023
  • Beaujolais Villages, Maison Stephane Aviron
    90
    2022
  • Pinot Noir Collection, Maison Du Cray
    100
    2023
  • Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte
    110
    2022
  • Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet
    130
    2022
  • Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru
    140
    2022
  • Bourgogne Rouge, Regis et Sylvain
    155
    2022
  • Dessert
    125
  • Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel
    125
    2019
  • Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec
    200
    2013
  • Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas
    100
    N/V
  • Colheita Port, Santa Eufemia
    135
    2009

DRINKS

COCKTAILS

SE HELE DRIKKEKORTET
  • Signature
    135
    Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
  • Punk Rock Loser
    130
    Olmeca Altos Tequila – Elderflower – Lime – Apricot – Soda
  • Summertime Spritz
    135
    Lillet Rose – Absolut Vodka – Rhubarb – Strawberry – Lemon – Peychaud Bitters – Soda
  • The Wild Rover
    140
    Jameson Irish Whiskey – Lime – Grape – Maraschino
  • Disco Devil
    130
    Beefeater Gin – Vermouth Blanc – Ginger – Sparkling Wine
  • Palermo
    145
    Olmeca Altos Tequila – Triple Sec – Liqueur de Violettes – Lime – Grape
  • Jungle Lion
    135
    Beefeater Gin – Amaretto – Elderflower – Pineapple – Lemon
  • Run The Jewels
    130
    Absolut Vodka – Rhubarb – Triple Sec – Lemon

SELSKABER

SE MENU SOM PDF

  • 3 retter - 445

  • 4 retter – 525

  • 5 retter – 625

SELSKABSMENU

  • FORRETTER / MELLEMRETTER

  • CHÈVRE CHAUD
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace

  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    Grønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan

  • RØGET LAKS
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis

  • PIL-SELV-REJER
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød

  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron

  • CHARCUTERIE
    Små delikatesser
  • HOVEDRETTER

  • GRILLET SPIDSKÅL
    Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder

  • DAGENS FISK EN PAPILOTTE
    Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler

  • KYLLING DANOISE
    Hel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce

  • GRIS PÅ BEN
    Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler

  • STEAK FRITES
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
    + 100
  • DESSERTER

  • PAVLOVA
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly

  • COUPES DE GLACIER
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær

  • CRÈME BRÛLÉE
    Fløde – fransk polynesisk vanilje

  • SYLTET NEKTARIN
    nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup

  • OST
    Sprødt – sødt

RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU

495 pr. person

  • 3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
    Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent søndag til torsdag 09.00-22.00, fredag og lørdag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Le Rouge Cph Lusso Masseria Mother Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat