• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking

SELSKABER

SE MENU SOM PDF

  • 3 retter - 445

  • 4 retter – 525

  • 5 retter – 625

JULEMENU

  • FORRETTER / MELLEMRETTER

  • SENNEPSSILD
    Sild – smilende æg – kapersbær – grillet rugbrød

  • STEGT SILD
    Sild – tatar sauce – kapers – citron – grillet rugbrød

  • GRAVAD LAKS
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød

  • SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET
    Rødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød

  • RAVAGE HØNSESALAT
    Hønsesalat – bacon – sennep – friteret estragon – æbler – grillet rugbrød – urter

  • VOL-AU-VENT
    Kyllingefrikassé – butterdej – urter
  • HOVEDRETTER

  • CONFIT DE CANARD
    Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler

  • RIBBENSTEG
    Ribbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler

  • BAGT TORSK
    Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
  • DESSERT

  • PARIS-BREST
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler

  • CHOKOLADEMOUSSE
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele

  • RIS A’LA MANDE
    Mandler - vanilje – kirsebærsauce

SELSKABSMENU

  • FORRETTER / MELLEMRETTER

  • CHÈVRE CHAUD
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace

  • GRILLET HONNING-GLASERET GRÆSKAR
    Græskar – gedeostcreme – timian – saltede græskarkerner – honning – rødbedechips

  • GRAVAD LAKS
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød

  • TATAR AF SANDART
    Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg

  • JOMFRUHUMMER BISQUE
    Bisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre – grillet brød

  • ANDERILLETTE
    Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
  • HOVEDRETTER

  • LØGTÆRTE
    Løg – æg – butterdej – reme fraiche – rosmarin

  • CONFIT DE CANARD
    Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartoffler

  • BAGT TORSK
    Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler

  • GRILLET KALVEMØRBRAD
    Kalvemørbrad – Pommes Anna – stegt Shiitake – kastanjer – trøffelsauce
    + 100

  • STEAK FRITES
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
    + 100
  • DESSERTER

  • PARIS-BREST
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler

  • CHOKOLADEMOUSSE
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele

  • CRÈME BRÛLÉE
    Fløde – fransk polynesisk vanilje

  • OSTE
    Sprødt – sødt

RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU

495 pr. person

  • 3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
    Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent søndag til torsdag 09.00-22.00, fredag og lørdag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat