SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
JULEMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
SENNEPSSILDSild – smilende æg – kapersbær – grillet rugbrød
-
STEGT SILDSild – tatar sauce – kapers – citron – grillet rugbrød
-
GRAVAD LAKSLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILETRødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
RAVAGE HØNSESALATHønsesalat – bacon – sennep – friteret estragon – æbler – grillet rugbrød – urter
-
VOL-AU-VENTKyllingefrikassé – butterdej – urter
-
HOVEDRETTER
-
CONFIT DE CANARDConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
RIBBENSTEGRibbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler
-
BAGT TORSKTorsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
-
DESSERT
-
PARIS-BRESTHasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
CHOKOLADEMOUSSEChokolademousse – kiks – havtorn gele
-
RIS A’LA MANDEMandler - vanilje – kirsebærsauce
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
GRILLET HONNING-GLASERET GRÆSKARGræskar – gedeostcreme – timian – saltede græskarkerner – honning – rødbedechips
-
GRAVAD LAKSLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
TATAR AF SANDARTRimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg
-
JOMFRUHUMMER BISQUEBisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre – grillet brød
-
ANDERILLETTEAnderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
HOVEDRETTER
-
LØGTÆRTELøg – æg – butterdej – reme fraiche – rosmarin
-
CONFIT DE CANARDConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartoffler
-
BAGT TORSKTorsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
-
GRILLET KALVEMØRBRADKalvemørbrad – Pommes Anna – stegt Shiitake – kastanjer – trøffelsauce+ 100
-
STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
-
DESSERTER
-
PARIS-BRESTHasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
CHOKOLADEMOUSSEChokolademousse – kiks – havtorn gele
-
CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
-
OSTESprødt – sødt
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.