SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
JULEMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
SildKarrysalat – smilende æg – kapers – grillet rugbrød
-
Stegt sildSild – Dijon sennep – syltede rødløg – kapersbær – grillet rugbrød
-
Gravad laksLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Sprødstegt rødspættefiletRødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
Ravage hønsesalatHønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
-
Vol-au-ventKyllingefrikassé – butterdej – urter
-
HOVEDRETTER
-
Confit de CanardConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
Braiserede svinekæberSvinekæber – rosenkål – citron – grillet pastinak – pastinak chips – Pommes puré – glace
-
Stegt torskTorsk - sennepssauce – stegt porre – grillet endivie – urteolie – kartofler
-
DESSERTER
-
PandekagerPandekager – vanilje is – chokolade sauce
-
Gateau MarcelGateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Ris a’la mandeMandler - vanilje – kirsebærsauce
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – brombær – figner – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Bagte jordskokkerJordskokker – appelsin glace – ristede hasselnødder – bladselleri
-
Gravad laksLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Rimmet torskRimmet torsk – ørredrogn – friteret salvie – peberrodscreme
-
Jomfruhummer BisqueBisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre
-
AnderilletteAnderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
HOVEDRETTER
-
Stegte svampeSvampe – pocheret æg – syltede havtorn – persille – trøffelolie – crouton
-
Confit de CanardConfit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartoffler
-
Stegt torskTorsk - sennepssauce – stegt porre – grillet endivie – urteolie – kartofler
-
Grillet kalvemørbradKalvemørbrad – Pommes Anna – jordskokker – kastanjer – trøffelsauce
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg – fritter - béarnaise+100
-
DESSERTER
-
Gateau MarcelGateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Pære Belle HelenePære – chokoladesauce – vaniljeis
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
OstSødt - knækbrød
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.