SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
GRILLET GRØNNE ASPARGESGrønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan
-
RØGET LAKSRøget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
PIL-SELV-REJERRosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGEOkseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
CHARCUTERIESmå delikatesser
-
HOVEDRETTER
-
GRILLET SPIDSKÅLSpidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
-
DAGENS FISK EN PAPILOTTEDagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
-
KYLLING DANOISEHel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
-
GRIS PÅ BENGrillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
-
STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
-
DESSERTER
-
PAVLOVAFriske bær – marengs – Crème Chantilly
-
COUPES DE GLACIER3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
-
SYLTET NEKTARINnektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
-
OSTSprødt – sødt
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.