AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
RIMMET HELLEFLYNDER165Helleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
-
STEGTE BRISLER175Brisler – kantareller – rødvins glace – syltede perleløg – friteret rösti – rosenkål
-
RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
MEUNIERESTEGT FRØLÅR165Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
-
FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
HONNING BAGTE JORDSKOKKER175Jordskokker – gedeost crème – chips af skorzonerrod – saltede mandler – urteolie
-
RAVAGE BOUILLABAISSE265Blåmuslinger – jomfruhummer – hjertemuslinger – sandart – gulerødder – porre – kartofler – Rouille – grillet brød
-
BAGT FILET AF DORADE245Dorade – citron – persille – Sauce verte – jordskokker – selleri – rosenkål – kartofler
-
OVNSTEGT-KYLLING495Kylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce Til 2 personer
-
STEGT LAMMEKRONE395Lammekrone – urtecrust – rødebede purée – majs – kartoffel fondant – friteret timian – rødvin sauce
-
STEAK FRITES355Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
PROFITEROLES95Profiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
-
CITRON TÆRTE110Lemoncurd – marengs – mørdejsbund
-
CHOKOLADE FONDANT110Chokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
-
FRITERET CAMEMBERT85Camembert – solbær – grillet toast
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt