• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SE MENU SOM PDF
  • 3 RETTERS MENU - 395 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu
  • 6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • GRILLET HALV HUMMER
    DAGSPRIS
    Halv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • REJECOCKTAIL
    165
    Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
  • RØGET LAKS
    175
    Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
  • FRUIT DE MER
    DAGSPRIS
    Østers Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
  • PIL-SELV-REJER
    155
    Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
  • GRILLET GRØNNE ASPARGES
    165
    Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • GRILLET SPIDSKÅL
    165
    Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
  • MEUNIERE-STEGT RØDSPÆTTE
    DAGSPRIS
    Hel rødspætte – kapers – citron – persille – brunet smørsauce – kartofler
  • DAGENS FISK EN PAPILOTTE
    245
    Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
  • KYLLING DANOISE (2 PERSONER)
    525
    Kylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce
  • GRIS PÅ BEN
    325
    Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
  • STEAK FRITES
    350
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • PAVLOVA
    110
    Friske bær – marengs – Crème Chantilly
  • COUPES DE GLACIER
    85
    3 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
  • SYLTEDE NEKTARINER
    110
    Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
  • OST
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt – sødt
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent søndag til torsdag 09.00-22.00, fredag og lørdag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat