AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu og vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - hvidløg
-
Jomfruhummer Bisque150Bisque – jomfruhummerhale – urteolie – skovsyre
-
Gravad laks165Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Bagte jordskokker125Jordskokker – appelsin glace – ristede hasselnødder – bladselleri
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Rimmet torsk165Rimmet torsk – ørredrogn – friteret salvie – peberrodscreme
-
Fransk løgsuppe130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
Anderillette145Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
Vol-au-vent135Kyllingefrikassé – butterdej – urter
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Chèvre chaud155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår- æggeblomme - cognac
HOVEDRETTER
-
Stegte svampe175Svampe – pocheret æg – syltede havtorn – persille – trøffelolie – crouton
-
Stegt torsk295Torsk – sennepssauce – stegt porre – grillet endivie – urteolie – kartofler
-
Coq au vin235Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Confit de Canard295Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
Steak frites350Ribeye - bagt skalotteløg - fritter - béarnaise
-
Peberbøf395Ribeye vendt i peber – haricots verts – fritter – pebersauce
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
-
Béarnaise45
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Pære Belle Helene125Pære – chokoladesauce – vaniljeis
-
Gateau Marcel125Gateau Marcel – havtorn sorbet – havtorn gel – chokolade
-
Ris a’la mande120Mandler - vanilje – kirsebærsauce
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55