• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SE MENU SOM PDF
  • 3 RETTERS MENU - 395 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu
  • 6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
    Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style

ØSTERS & CAVIAR

  • ØSTERS
    45
    Fine de Claire – rosévinaigrette
  • CAVIAR
    495
    Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis

FORRETTER

  • JOMFRUHUMMER
    DAGSPRIS
    Jomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
  • MOULES
    155 / 195
    Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
  • TATAR AF SANDART
    175
    Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg – croutoner
  • ANDERILLETTE
    165
    Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
  • GRAVAD LAKS
    155
    Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
  • HUMMER BISQUE
    160
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
  • VOL-AU-VENT
    165
    Kyllingefrikassé – butterdej – urter
  • FRANSK LØGSUPPE
    155
    Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
  • CARPACCIO A LA RAVAGE
    165
    Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
  • ESCARGOTS
    140
    Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
  • CHÈVRE CHAUD
    155
    Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
  • CHARCUTERIE
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • LØGTÆRTE
    135
    Løg – æg – butterdej – creme fraiche – rosmarin
  • BAGT TORSK
    275
    Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
  • CONFIT DE CANARD
    295
    Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
  • COQ AU VIN
    245
    Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
  • RIBBENSTEG
    235
    Ribbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler
  • STEAK FRITES
    355
    Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise

SIDES

  • FRITTER
    60
    Chili mayonnaise
  • SALADE VERTE
    45
    Vinaigrette
  • HARICOTS VERTS
    65
    Smør – hvidløg
  • KARTOFLER
    45
    Smør - salt - persille

SPECIALTIES

  • RØRT TATAR
    155 / 185
    90g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
  • FLAMBERET PEBERBØF
    395
    Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
  • CRÊPES SUZETTE
    110
    Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis

DESSERT

  • CRÈME BRÛLÉE
    110
    Fløde – fransk polynesisk vanilje
  • CHOKOLADEMOUSSE
    95
    Chokolademousse – kiks – havtorn gele
  • PARIS-BREST
    110
    Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler
  • RIS A'LA MANDE
    95
    Mandler – vanilje – kirsebærsauce
  • OST
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt – sødt
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent søndag til torsdag 09.00-22.00, fredag og lørdag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat