FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
GRILLET HALV HUMMERDAGSPRISHalv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
RIMMET HELLEFLYNDER165Helleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
-
STEGTE BRISLER175Brisler – kantareller – rødvins glace – syltede perleløg – friteret rösti – rosenkål
-
RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
MEUNIERESTEGT FRØLÅR165Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
-
FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
KLASSIKERE
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
-
KREBSEHALESALAT165Krebsehaler – mayonnaise – citron – sennep – rødløg – dild – grillet toast
-
OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
-
SALADE LYONNAISE145Pocheret æg – Ventrèche bacon – croutoner – salat – vinaigrette – rødløg
-
CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
-
CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
-
CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
-
FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
-
PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
PROFITEROLES95Profiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
-
CITRON TÆRTE110Lemoncurd – marengs – mørdejsbund
-
CHOKOLADE FONDANT110Chokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
-
FRITERET CAMEMBERT85Camembert – solbær – grillet toast
-
OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt
AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
RIMMET HELLEFLYNDER165Helleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
-
STEGTE BRISLER175Brisler – kantareller – rødvins glace – syltede perleløg – friteret rösti – rosenkål
-
RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
MEUNIERESTEGT FRØLÅR165Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
-
FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
HONNING BAGTE JORDSKOKKER175Jordskokker – gedeost crème – chips af skorzonerrod – saltede mandler – urteolie
-
RAVAGE BOUILLABAISSE265Blåmuslinger – jomfruhummer – hjertemuslinger – sandart – gulerødder – porre – kartofler – Rouille – grillet brød
-
BAGT FILET AF DORADE245Dorade – citron – persille – Sauce verte – jordskokker – selleri – rosenkål – kartofler
-
OVNSTEGT-KYLLING495Kylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce Til 2 personer
-
STEGT LAMMEKRONE395Lammekrone – urtecrust – rødebede purée – majs – kartoffel fondant – friteret timian – rødvin sauce
-
STEAK FRITES355Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
PROFITEROLES95Profiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
-
CITRON TÆRTE110Lemoncurd – marengs – mørdejsbund
-
CHOKOLADE FONDANT110Chokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
-
FRITERET CAMEMBERT85Camembert – solbær – grillet toast
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt
MORGENMAD
-
- 09.00 - 11.30 -
ÆG
-
2 BLØDKOGTE ÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
-
2 SPEJLÆG55Serveres med ristet rugbrød & smør
-
RØRÆG60Serveres med ristet rugbrød & smør
-
OMELET90Æg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat. Tilkøb skinke eller spinat 35
-
EGG BENEDICT95Muffin – spinat – skinke – Hollandaise – pocheret æg
-
EGGS ROYALE95Muffin – spinat – røget laks – Hollandaise – pocheret æg
-
EGGS FLORENTINE75Muffin – spinat – Hollandaise – pocheret æg
CLASSICS – MUST HAVES
-
VAFFEL MED SPEJLÆG & BACON95Spejlæg – sprød vaffel – sirup – bacon
-
VAFFEL MED RØGET LAKS95Sprød vaffel – røget laks – rygeost creme
-
AVOCADO CROISSANT85Avocado – pocheret æg – rucola – parmesan – sprød croissant. Vælg imellem croissant eller ristet rugbrød
-
CROQUE MONSIEUR75Skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
CROQUE MADAME95Spejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat
-
BRUNCHTALLERKEN135Spejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød
SØDT
-
CROISSANT35
-
PAIN AU CHOCOLATE35
-
GRAPEFRUGT35Sukker
-
SKYR80Hjemmelavet granola – bær
-
BANAN PANDEKAGER75Blåbær – bær kompot – flormelis
-
SØD VAFFEL75Vanilje creme – friske bær – bær kompot
SIDES
-
BACON40
-
SAUTERET SPINAT35
-
STEGTE PØLSER60
-
VESTERHAVSOST45
-
AVOKADO45
-
RØGET LAKS65
SNACKS
-
GRØNNE OLIVEN40
-
SALTEDE MANDLER60
-
CHARCUTERIE95Små delikatesser
-
HJEMMELAVET SOUR CREAM KARTOFFEL CHIPS55Creme fraiche
-
IBERICO SKINKE75
-
VAFFEL MED ØRREDROGN75Sprød vaffel – ørredrogn – creme fraiche – rødløg – dild
-
ANSJOSER75Grillet brød – aïolo – citron
-
MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
SPRØD BLOMKÅL55Panko – hasselnødder - dildmayonnaise
-
ØSTERS45Fines de Claire – vinaigrette
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
TRØFFEL FRITTER75Chili mayonnaise
VIN
VIN PÅ GLAS
-
Rosé
-
Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence952024
-
Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence1652024
-
Bobler
-
Cremant de Loire, Arnaud Laurent Brut Reserve, Guy Saget80N/V
-
Crémant de Bourgogne, Léonce Bocquet100N/V
-
Champagne Mandois, Brut185N/V
-
Oddbird, Blanc de Blancs, Liberated from Alcohol 0,0%75N/V
-
Hvid
-
Riesling Trocken, Gaumen Spiel, Pfalz752024
-
Sauvignon Blanc, La Petit Perierre, Guy Saget852024
-
Chardonnay, ‘La Forge Estate’, Paul Mas, Coteaux Languedoc902023
-
Panorama Blanc, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey1102023
-
Riesling Trocken, Weingut Wittmann1302023
-
Chablis, Marie André1302023
-
Sancerre Caillottes, Vignoble Dauny1302024
-
Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét1452020
-
Hautes-Cotes-de-Nuits Blanc, Maison Ambroise1752023
-
Rød
-
Pinot Noir, Dachs, Baden802023
-
A d’Aussières, Domaines Barons de Rothschild, Pays D’Oc902022
-
Pinot Noir Collection, Maison Du Cray1002023
-
Langhe Rosso, Cino, Alberto Ballarin, Piemonte1102022
-
Chateau Marjosse, Grand Vin du Bordeaux1102022
-
Bourgogne Pinot Noir, Les Genévrières, Frédéric Esmonin1202023
-
Panorama Rouge, Grand Vin du Luberon, Sylvain Morey1202023
-
Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1402022
-
Bourgogne Rouge, Clos de Somméré, ‘Les Foréts’, Regis et Sylvain1552023
-
Chateauneuf-du-Pape, Le Blason du Prince1802023
-
Dessert
-
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
-
Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec2002013
-
Rivesaltes Ambre, Hors D’Age, Chateau Lauriga, Paul Mas100N/V
-
Colheita Port, Santa Eufemia1352014
DRINKS
COCKTAILS
-
Signature135Absolut Vodka – Vanilla - Passionfruit – Apple
-
Green Goblin140Chartreuse – Elderflower – Lime – Sugar
-
Harley Quinn135Four Roses Small Batch – Vermouth Rouge – Apricot – Soda
-
Sinestro135Olmeca Altos Tequila – Mango – Lime – Triple Sec
-
Madame Macabre135Absolut Vodka – Basil – Elderflower – Maraschino liqueur – Lemon – Soda
-
Poison Ivy125Absolut Vodka – Vanilla – Vermouth Blanc – Crème de Menthe
-
Mad Hatter130Beefeater Gin – Cucumber – Lime – Egg whites
-
Riddler130Beefeater Gin – Lemon – Thyme – Egg Whites
SELSKABER
-
3 retter - 445
-
4 retter – 525
-
5 retter – 625
SELSKABSMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
CHÈVRE CHAUDGratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
RIMMET HELLEFLYNDERHelleflynder – forårsløg – fennikel – honning – citron – olivenolie
-
RØGET LAKSRøget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
HUMMER BISQUEKrabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGEOkseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
CHARCUTERIESmå delikatesser
-
HOVEDRETTER
-
HONNING BAGTE JORDSKOKKERJordskokker – gedeost crème – chips af skorzonerrod – saltede mandler – urteolie
-
BAGT SANDARTSandart – citron – persille – Sauce verte – jordskokker – selleri – rosenkål – kartofler
-
OVENSTEGT-KYLLINGKylling – porre – Ærter á la Francaise – kartofler – kylling sauce
-
RAVAGE BOUILLABAISSEBlåmuslinger – jomfruhummer – hjertemuslinger – sandart – gulerødder – porre – kartofler – Rouille – grillet brød
-
STEAK FRITESRibeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise+ 100
-
DESSERTER
-
PROFITEROLESProfiteroles – vaniljeis – chokoladesauce
-
CITRON TÆRTELemoncurd – marengs – mørdejsbund
-
CRÈME BRÛLÉEFløde – fransk polynesisk vanilje
-
CHOKOLADE FONDANTChokolade – vaniljeis – bærcoulis – friske bær
-
3 OSTESprødt – sødt
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
495 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.