SELSKABER
-
3 retter - 475
-
4 retter – 575
-
5 retter – 675
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Chèvre chaudGratineret gedeost – brød – salat – ristede valnødder – pære – vinaigrette
-
Stegte farvede gulerødderGulerødder – hvidløg – pistacienødder – peberrodsmayonnaise
-
Vol-au-ventKyllingefrikasse – butterdej – urter
-
Rillette af grisGris – cornichon – Dijon sennep – urter – grillet brød
-
Pocheret æg med ørredrognPocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
JomfruhummerbisqueJomfruhummerbisque – jomfruhummer – fennikel – urteolie – grillet brød
-
Gravad kalvemørbradKalvemørbrad – rosiner – kanel – friteret salvie – citron – rosenkål
-
Gravad laksLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
HOVEDRETTER
-
Confit de CanardConfiteret andelår – sveske kompot – kartoffel fondant – andesauce – friteret grønkål
-
Coq au vinKylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Stegt torskTorsk – palmekål – rødbede – knoldselleri – rosmarin – kartoffel – Beurre Blanc
-
Stegte kejserhatteKejserhatte – gedeost creme – beder – saltede mandler – urteolie
-
PeberbøfKalvemørbrad – Pommes Anna – sæsongrønt – Madagaskar peberkorn – pebersauce+125
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce+100
-
DESSERTER
-
Gateau MarcelChokolade – skovbær – hasselnødder – vaniljeis
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
Bagt pærePære – butterdej – marcipan – mandel – vaniljeis – chokolade
-
3 danske osteSødt - knækbrød
JULEMENU
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
SildKarrysalat – smilende æg – kapers – grillet rugbrød
-
Stegt sildSild – Dijon sennep – syltede rødløg – kapersbær – grillet rugbrød
-
Gravad laksLaks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
Sprødstegt rødspættefiletRødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
Ravage hønsesalatHønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
-
Vol-au-ventKyllingefrikasse – butterdej – urter
-
HOVEDRETTER
-
Stegt torskTorsk – palmekål – rødbede – knoldselleri – rosmarin – kartoffel – Beurre Blanc
-
Confit de CanardConfiteret andelår – sveske kompot – kartoffel fondant – andesauce – friteret grønkål
-
Sprødstegt grisebrystGrisebryst – rødkål – æble kompot – kaperssauce – kartoffel
-
DESSERT
-
Gateau MarcelChokolade – skovbær – hasselnødder – vaniljeis
-
Bagt pærePære – butterdej – marcipan – mandel – vaniljeis – chokolade
-
Ris à l’amandeMandler - vanilje – kirsebærsauce