SELSKABER
-
3 retter - 475
-
4 retter – 575
-
5 retter – 675
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – brombær – figner – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Røget laksLaks – soltørrede tomater – kapers bær – friteret salvie – citron mayonnaise+35
-
KrabbesalatKrabbesalat – creme fraiche – citron mayonnaise – grape – avocado – urter – blinis
-
Pocheret æg med ørredrognPocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
SvampetoastØstershatte – champignoner – fløde – hvidløg – parmesan – persille
-
CharcuterieSmå delikatesser
-
HOVEDRETTER
-
Smørstegt blomkålBlomkål – kikærtecreme – Chimichurri – ristede hasselnødder
-
Stegt pighvarPighvar – kantareller – Sauce blanquette – fennikel – citron – kartofler+35
-
Ovnbagt PoussinPoussin – Ærter á la Francaise – bacon – urteolie – kyllinge sauce – kartofler
-
Stegt sommerbukSommerbuk – gulerødder – ærter – stegt grønkål – portvin sauce – kartoffelfondant+150
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg – fritter - béarnaise+100
-
DESSERTER
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
HindbærtærteHindbær – vaniljecreme – mazarin – mørdej – chokolade
-
KoldskålKoldskål – jordbær – jordbæris
-
3 danske osteSødt - knækbrød
RAVAGE 6 RETTERS SHARING MENU
550 pr. person
-
3 FORRETTER - 2 HOVEDRETTER - 1 DESSERT
3 forretter - 2 hovedretter - 1 Dessert Ravage 6 retters Sharing menu er sammensat af vores køkkenchef og skifter fra sæson til sæson. Menuen vil altid bestå af 6 retter og der vil altid være kød eller fisk på hovedretten. Vi tager naturligvis højde for vegetarer og pescetarer i blandt. Menuen er ideel til jer der gerne vil smage lidt af det hele og gerne vil dele. Menuen skal bestilles af hele bordet.