FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
ØSTERS
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
GRATINERET ØSTERS55Fine de Claire – Hollandaise – rødløg – Parmesan
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
LAKSETATAR175Laks – rødløg – friteret kapers – creme fraiche – kørvel – crouton
-
MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
IBERICO VAFFEL185Iberico skinke – rygeost creme – frisée – parmesan – sprød vaffel
-
LØGTÆRTE125Løg – æg – butterdej – rosmarin – creme fraiche
-
FRANSK LØGSUPPE130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD165Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
KLASSIKERE
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
-
HØNSESALAT150Hønsesalat – bacon – æble – ristet rugbrød
-
OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
-
CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
-
CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
-
CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
-
FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
-
PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
NØDDEKURV110Vaniljecreme – karamelliseret æbler – skovbær
-
COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
TARTE TATIN110Karamelliseret æble – mørdej – vaniljeis
-
OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt