• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SE MENU SOM PDF

  • 3 Retters menu
    Spørg din tjener om aftenens menuog vegetarmenu
    395

FORRETTER

  • Østers
    40
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    275
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Krabbeklør
    185
    Krabbeklør – aïoli – grillet brød – dild
  • Halv hummer
    dagspris
    Halv hummer – urtesmør – grillet brød – citron – dild mayonnaise – frisée
  • Moules
    135/185
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - mascarpone
  • Røget laks
    235
    Røget laks – karamelliseret æble – chili – rugbrøds chips – urte mayonnaise
  • Fruit de mer
    450
    Østers – rosé rejer – krabbeklør – jomfruhummer – blåmuslinger – aïoli – grillet brød
  • Friteret saltbagt selleri
    135
    Selleri puré – saltede mandler – dildolie
  • Rosé rejer
    185
    Pil selv rejer – citron mayonnaise – citron – grillet brød
  • Tun tatar
    175
    Tun – æbler – citron mayonnaise – urter – hørfrø – kartoffel chips
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Chèvre chaud
    145
    Gratineret gedeost - salat – valnøddevinaigrette – rødbedetatar
  • Rørt tatar
    135/185
    90g/140g tatar af dansk jersey okseinderlår - æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    150
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • Stegt helleflynder
    310
    Helleflynder – ærter - karotter – løvstikke – persille – beurre blanc – kartoffel
  • Meunierer-stegt rødspætte
    295
    Rødspætte – smørsauce – kapers – kartoffel - grillet citron
  • Ravage kyllinge Wellington
    295
    Dansk kyllingebryst – spinat – Serrano – butterdej – grønne asparges – karotter – selleri puré – kyllingesauce – kartoffel – persille
  • Steak frites
    350
    Steak - bagt løg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
  • Peberbøf
    385
    Kalvemørbrad fra Himmerland – Pommes Anna – haricots verts – tomat – pebersauce

TILBEHØR

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille
  • Béarnaise
    45

DESSERT OG OST

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Citrontærte
    130
    Citron – lemon curd – marengs – mørdejsbund
  • Danske jordbær
    130
    Danske jordbær – vaniljeis – krystalliseret chokolade
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Ost
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20/3 stk. 55
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent mandag til torsdag 09.00-22.00, fredag til søndag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat