AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu og vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - hvidløg
-
Stegt kammusling175Kammusling – brunet smør – hasselnødder – courgette – citron – dild
-
Røget laks185Laks – soltørrede tomater – kapers bær – friteret salvie – citron mayonnaise
-
Rødbede i variation145Rødbede – gedeost – balsamico glace – skovsyre
-
Paté de Campagne160Paté – cornichoner – Dijon sennep – grillet brød
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Krabbesalat170Krabbesalat – creme fraiche – citron mayonnaise – grape – avocado – urter – blinis
-
Fransk løgsuppe130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
Svampetoast150Østershatte – champignoner – fløde – hvidløg – parmesan – persille
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Chèvre chaud155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår- æggeblomme - cognac
HOVEDRETTER
-
Bagt butternut squash175Butternut squash – svampe – Vesterhavsost – persille – hvidløg
-
Bagt havkat295Havkat – gulerødder – knoldselleri – Sauce blanquette – tørrede kastanjer – persille – kartofler
-
Stegt sandart295Sandart – bagte jordskokker – stegt porre – ørredrogn – Sauce Nage – purløg – persille – kartofler
-
Coq au vin235Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Steak frites350Ribeye - bagt skalotteløg - fritter - béarnaise
-
Peberbøf395Ribeye vendt i peber – haricots verts – fritter – pebersauce
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
-
Béarnaise45
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Æbletærte130Æble – marcipan – mørdejsbund – flormelis – creme fraiche – vanilje
-
Chokolade fondant125Chokolade – vaniljeis – bærcoulis
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55