• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
Booking

AFTEN

SE MENU SOM PDF

  • 3 Retters menu
    Spørg din tjener om aftenens menuog vegetarmenu
    425

FORRETTER

  • Østers
    45
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    dagspris
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Fruit de mer
    595
    Østers – rosé rejer – krabbeklo – jomfruhummer – knivmuslinger – aïoli – grillet brød
  • Moules
    155/195
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - mascarpone
  • Lakse tatar
    195
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • Pil selv rejer
    180
    Rosé rejer – aïoli – grillet brød
  • Fjordrejer
    dagspris
    Fjordrejer – citron mayonnaise – grønne asparges crudité – tomat – grillet toast
  • Dampede hvide asparges
    165
    Hvide asparges – Hollandaise
  • Tilkøb
    dagspris
    fjordrejer
  • Grillet grønne asparges
    150
    Grønne asparges – sauce verte – parmesan – persille
  • Meunierestegt frølår
    180
    Frølår – hvidløg – persille – urteolie – tomat – grillet citron
  • Burrata
    185
    Burrata – hasselnødder – rugbrøds crumble – sauce verte – grillet brød
  • Pocheret æg med ørredrogn
    155
    Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
  • Svampetoast
    145
    Portobello svampe – bøgehatte – fløde – persille – grillet brød
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Chèvre chaud
    155
    Gratineret gedeost - salat – ristede valnødder - vinaigrette – beder
  • Rørt tatar
    155/185
    90g/140g tatar af dansk jersey okseinderlår - æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    165
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • Sprød blomkål
    180
    Blomkål – hasselnødder – kartoffelmos – brunet smørsauce – persille
  • Meunierestegt rødspætte
    285
    Hel rødspætte – kapers – grillet citron – persille – smørsauce – kartofler
  • Bagt pighvar
    320
    Pighvar – haricots verts – fennikel – saltede græskarkerner – jomfruhummersauce – kartofler
  • Stegt havkat
    295
    Havkat – grønne asparages – hvide asparages – ørredrogn – kartoffel rösti – fiskefumé
  • Steak frites
    355
    Rib eye - bagt skalotteløg - fritter - Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
  • Peberbøf
    395
    Kalvemørbrad – Pommes Anna – sæsongrønt – Madagaskar peberkorn – pebersauce

TILBEHØR

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille
  • Béarnaise
    45

DESSERT OG OST

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Mille Feuille
    135
    Vanilje crème – bær – flormelis – butterdej
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Æbletærte
    130
    Kold æbletærte – vanilje crème – chokolade
  • Ost
    pr. stk. 40 / 3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20 / 3 stk. 55
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat