• Menu
  • Book bord
  • Selskaber
  • Teater Menu
  • Job
  • Gavekort
Kongens Nytorv 16, 1050 København
  • DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SE MENU SOM PDF

  • 3 Retters menu
    Spørg din tjener om aftenens menuog vegetarmenu
    425

FORRETTER

  • Østers
    40
    Fine de Claire - rosévinaigrette
  • Jomfruhummer
    dagspris
    Jomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
  • Hummer bisque
    160
    Krabbekød – fennikel – dild – dild olie
  • Gratineret østers
    3 stk 140
    Fines de Claire – Hollandaise – Parmesan – urter
  • Moules
    145/185
    Blåmuslinger fra Limfjorden - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - mascarpone
  • Lakse tatar
    195
    Laks – creme fraiche – rødløg – friteret kapers – grillet brød
  • Vol-au-vent
    170
    Kyllingefrikasse – butterdej – urter
  • Stegt trøffel blomkål
    145
    Blomkål – kartoffelmos – trøffelolie – parmesan – citron – Beurre Blanc
  • Confiteret frølår
    160
    Frølår – sennep – persille – hvidløg – æble kompot – grillet brød
  • Gravad andebryst
    170
    Andebryst – peberrods creme – citronsyltet rosenkål – æble – friteret salvie
  • Fransk løgsuppe
    140
    Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
  • Escargots
    140
    Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
  • Chèvre chaud
    155
    Gratineret gedeost - salat – valnøddevinaigrette – rødbedetatar
  • Rørt tatar
    145/185
    90g/140g tatar af dansk jersey okseinderlår - æggeblomme - cognac
  • Charcuterie
    155
    Små delikatesser

HOVEDRETTER

  • Meuniere-stegt torsk
    295
    Torsk – rødbede – friteret grønkål – rosenkål – fiskefumé – kartoffel
  • Heltstegt poussin
    315
    Poussin – agurke salat – kyllingesauce – tyttebær Vælg imellem grøn salat – vinaigrette / kartofler
  • Coq au vin
    295
    Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
  • Steak frites
    355
    Steak - bagt løg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
  • Peberbøf
    395
    Kalvemørbrad – Pommes Anna – sæsongrønt – Madagaskar peberkorn – pebersauce

TILBEHØR

  • Fritter
    60
    Chilimayo
  • Salade verte
    45
    Vinaigrette
  • Sæson grønt
    70
  • Kartofler
    45
    Smør - salt - persille
  • Béarnaise
    45

DESSERT OG OST

  • Crème brûlée
    130
    Fløde - fransk polynesisk vanilje
  • Gateau Marcel
    135
    Chokolade – havtorn – crumble – vaniljeis
  • Crêpes suzette
    125
    Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
  • Bagt æble
    135
    Æble - butterdej - saltkaramel - vaniljeis
  • Ost
    pr. stk. 40/3 stk. 110
    Sprødt - sødt
  • Hjemmelavede petits fours
    pr. stk. 20/3 stk. 55
  • Kongens Nytorv 16
    1050 København
  • +45 33325151
  • ravage@sovino.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    09.00 - 24.00
  • Tirsdag
    09.00 - 24.00
  • Onsdag
    09.00 - 24.00
  • Torsdag
    09.00 - 01.00
  • Fredag
    09.00 - 02.00
  • Lørdag
    09.00 - 02.00
  • Søndag
    09.00 - 24.00

Køkkenet er åbent mandag til torsdag 09.00-22.00, fredag til søndag 09.00-23.00.

Sovino Brands Logo White
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée Goldfinch L'Alsace Le Jardin Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Asian The Market Italian Trattoria Fiat