AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
GRATINERET ØSTERS55Fine de Claire – Hollandaise – rødløg – Parmesan
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
LAKSETATAR175Laks – rødløg – friteret kapers – creme fraiche – kørvel – crouton
-
MARINEREDE SARDINER155Sardiner – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
IBERICO VAFFEL185Iberico skinke – rygeost creme – frisée – parmesan – sprød vaffel
-
LØGTÆRTE125Løg – æg – butterdej – rosmarin – creme fraiche
-
FRANSK LØGSUPPE130Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
SMØRSTEGT TRØFFEL BLOMKÅL185Blomkål – sorte oliven – pistacienødder – trøffelolie – friteret rosmarin – stegte kartofler
-
BOUILLABAISE A LA RAVAGE265Jomfruhummer – blåmuslinger – torsk – kuller – tomat – pocheret kartofler – Rouilles – grillet brød
-
FISH AND CHIPS A LA RAVAGE335Friteret Dorade – Sauce tatar – fritter – citron
-
DAGENS FISK EN PAPILOTTE245Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
-
KYLLING DANOISE (2 PERSONER)525Hel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
-
BØF BOURGIGNON245Okse spidsbryst – gulerødder – porre – timian – rødvin – kartoffelmos
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
NØDDEKURV110Vaniljecreme – karamelliseret æbler – skovbær
-
COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
TARTE TATIN110Karamelliseret æble – mørdej – vaniljeis
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt