AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
GRILLET HALV HUMMERDAGSPRISHalv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
REJECOCKTAIL165Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
-
RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
FRUIT DE MERDAGSPRISØsters Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
-
PIL-SELV-REJER155Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
GRILLET GRØNNE ASPARGES165Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
GRILLET SPIDSKÅL165Spidskål – parmesan – ramsløg – ramsløgsolie – pistacienødder – gulerødder
-
MEUNIERE-STEGT RØDSPÆTTEDAGSPRISHel rødspætte – kapers – citron – persille – brunet smørsauce – kartofler
-
DAGENS FISK EN PAPILOTTE245Dagens fisk – fennikel – syltede hyben – bacon – Beurre Blanc – kartofler
-
KYLLING DANOISE (2 PERSONER)525Hel kylling – agurkesalat – kompot – gulerødder – kartofler – grøn salat – vinaigrette – kyllingesauce
-
GRIS PÅ BEN325Grillet gris – grønne asparges – grillet citron – friteret salvie – salvie-citron sauce – kartofler
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
PAVLOVA110Friske bær – marengs – Crème Chantilly
-
COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
SYLTEDE NEKTARINER110Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt