AFTEN
-
3 RETTERS MENU - 395 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu -
6 RETTERS SHARING MENU - 495 -
Spørg din tjener om aftenens menu & vegetarmenu. Bestilles af hele bordet – Family style
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
JOMFRUHUMMERDAGSPRISJomfruhummer – aïoli – grillet brød – citron
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
TATAR AF SANDART175Rimmet sandart – æble – granatæble – peberrodscreme – syltede løg – croutoner
-
ANDERILLETTE165Anderillette – cornichoner – Dijon sennep – syltede rødløg – grillet brød
-
GRAVAD LAKS155Laks – rævesauce – tomat – grillet brød
-
HUMMER BISQUE160Krabbekød – fennikel – dild – dild olie – grillet brød
-
VOL-AU-VENT165Kyllingefrikassé – butterdej – urter
-
FRANSK LØGSUPPE155Løg – Dansk Vesterhavsost – brød
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
HOVEDRETTER
-
LØGTÆRTE135Løg – æg – butterdej – creme fraiche – rosmarin
-
BAGT TORSK275Torsk – stegt grønkål – brunet smørsauce – saltede mandler – persille – kartofler
-
CONFIT DE CANARD295Confit de Canard – appelsinsauce – stegt grønkål – brændt skalotteløg – tranebær – kartofler
-
COQ AU VIN245Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
RIBBENSTEG235Ribbensteg – rødkål – agurkesalat – brun sovs – kartofler
-
STEAK FRITES355Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
CHOKOLADEMOUSSE95Chokolademousse – kiks – havtorn gele
-
PARIS-BREST110Hasselnød creme – vandbakkelse – mandler
-
RIS A'LA MANDE95Mandler – vanilje – kirsebærsauce
-
OSTpr. stk. 40/3 stk. 110Sprødt – sødt