FROKOST
-
2 RETTERS MENU - 245 -
Spørg din tjener om frokostmenu & vegetarmenu
ØSTERS & CAVIAR
-
ØSTERS45Fine de Claire – rosévinaigrette
-
CAVIAR495Antonius Baerii Caviar 30 gram – creme fraiche – rødløg – blinis
FORRETTER
-
GRILLET HALV HUMMERDAGSPRISHalv hummer – citron mayonnaise – grillet brød
-
MOULES155 / 195Blåmuslinger – gulerødder – bladselleri – citron – hvidvin – fløde – hvidløg
-
REJECOCKTAIL165Rosé rejer – salat – tomat – agurk – hjemmelavet Thousand Island dressing – grillet brød
-
RØGET LAKS175Røget laks – rygeost – radiser – ribs – blinis
-
FRUIT DE MERDAGSPRISØsters Fines de Claire – rosé rejer – jomfruhummer – blåmuslinger. Tilkøb af Caviar 30 gram / 495
-
PIL-SELV REJER155Rosé rejer – citron – citron mayonnaise – grillet brød
-
GRILLET GRØNNE ASPARGES165Grønne asparges – Iberico skinke – Sauce Verte – parmesan
-
CARPACCIO A LA RAVAGE165Okseinderlår – rucola – parmesan – solsikkekerner – citron
-
ESCARGOTS140Snegle – smør – hvidløg – citron – brød – tomat – persille
-
DAMPEDE HVIDE ASPARGES165Hvide asparges – Sauce Mousseline. Tilkøb fjordrejer / dags pris
-
CHÈVRE CHAUD155Gratineret gedeost – brød – salat – pære – ristede valnødder – vinaigrette – balsamico glace
-
CHARCUTERIE165Små delikatesser
KLASSIKERE
-
SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET165Rødspættefilet – rejer – mayonnaise – citron – grillet rugbrød
-
REJER OG SMILENDE ÆG150Smilende æg – rejer – mayonnaise – citron – karse – grillet toast
-
OMELET145Æg – Vesterhavsost – sprød salat - Tilvalg skinke 35
-
SALADE NIÇOISE175Grillet tun – haricots verts – ansjoser – kartofler – tomat – salat – æg – croutoner – oliven – rødløg – vinaigrette
-
CÆSARSALAT165Kylling – parmesan – salat – Ventrèche bacon – hvidløgscroutoner
-
CROQUE MONSIEUR150Skinke – mornay sauce – Vesterhavsost – sprød salat
-
CLASSIC CLUB SANDWICH175Kylling – bacon – tomat – syltet agurk – syltet rødløg – fritter – chili mayonnaise
-
FRIED CHICKEN BURGER165Friteret kylling – salat – cornichoner – chili mayonnaise – mayonnaise – brioche – fritter
-
STEAK FRITES350Ribeye – bagt skalotteløg – fritter – béarnaise
-
PARISERBØF175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
SIDES
-
FRITTER60Chili mayonnaise
-
SALADE VERTE45Vinaigrette
-
HARICOTS VERTS65Smør – hvidløg
-
KARTOFLER45Smør - salt - persille
SPECIALTIES
-
RØRT TATAR155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår – æggeblomme – cognac
-
FLAMBERET PEBERBØF395Ribeye vendt i peber – Cognac – haricots verts – fritter – pebersauce
-
CRÊPES SUZETTE110Flamberede pandekager – mandler – Grand Marnier – vaniljeis
DESSERT
-
CRÈME BRÛLÉE110Fløde – fransk polynesisk vanilje
-
PAVLOVA110Friske bær – marengs – Crème Chantilly
-
COUPES DE GLACIER853 kugler is – Créme Chantilly – cocktailbær
-
SYLTEDE NEKTARINER110Nektariner – vaniljeis – karamel – hasselnødder – nektarin sirup
-
OSTpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt – sødt