SELSKABER
-
3 retter - 475
-
4 retter – 575
-
5 retter – 675
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Stegte kejserhatteKejserhatte – gedeost creme – beder – saltede mandler – urteolie
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – ristede valnødder – pære – vinaigrette
-
Vol-au-ventKyllingefrikasse – butterdej – urter
-
Pocheret æg med ørredrognPocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Stegt duebrystDuebryst – balsamico glace – jordskokker – æble kompot
-
Rimmet torskRimmet torsk – rødbede – senneps mayonnaise – rugbrøds crumble
-
Røget laksRøget laks – agurk – friteret kapers – dild olie – pisket Creme Fraiche
-
HOVEDRETTER
-
Paneret blomkålBlomkål – hasselnødder – kartoffelmos – brunet smørsauce – persille
-
Ovnbagt PoussinPoussin – kartoffel fondant – gulerødder – selleri – trøffel sauce
-
Bagt torskTorsk – bacon – rosenkål – porre – dild olie – kartofler – Beurre Blanc
-
Boeuf BourguignonOkse spidsbryst – gulerødder – porre – timian – rødvin – kartoffelmos
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce+100
-
DESSERTER
+125 -
CitrontærteCitron – lemon curd – marengs – mørdejsbund
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
Bagt pærePære – butterdej – marcipan – mandel – vaniljeis – salt karamel
-
3 danske osteSødt - knækbrød