Selskaber

Ravage har kapacitet til at tage imod alle størrelser og alle typer selskaber – alt fra 12 til 150 gæster har vi plads til, og vi skræddersyer hvert arrangement efter ønske. Vores 1. sal kan huse op til 50 gæster i et privat selskab, og er indrettet med egen bar så der er plads til udfoldelser og udskejelser. Vores selskabsmenu er ment som inspiration til mulige 2, 3, 4 eller 5 retters menuer, men vi kan næsten alt og har ganske få begrænsninger. Send os en forespørgsel på ravage@sovino.dk, att Louise Christensen, med så mange detaljer og ønsker som muligt.

En enslydende menu skal forudbestilles ved 10 gæster og derover.
Nedenstående priser er kun gældende ved en enslydende bestilling.

Forretter

Røget færøsk laks – brændte løg – agurk – rygeost créme – rugbrøds crumble
Hvide & grønne asparges – Comté – citron – oliven ollie – saltede mandler
Stegte frølår – ramsløg – urter – tomat
Tranchéret oksemørbrad – Herbs de Provence – pommes paillés – sellerisalt – trøffel/tomat sauce

Hovedretter

Poisson en Papilotte – Dagens fisk – forårsløg – fennikel – brun et smør – hvidvin – kartofler
Escalope de Porc – Gris på skaft – spinat – bagte daddel tomater – hvidløg – ramsløg – sauce verte
Côtelette d’agneau – Grillet dansk lammekrone – rosmarin crust – grillet løg – karotter – kryddersmør
Boeuf Béarnaise – Rib-eye – fritter – béarnaise + DKK 50
Steak au Poivre Flambé – Flamberet peberbøf af oksemørbrad – fritter – bønner – senneps vinaigrette – pebersauce + DKK 50

Dessert & Ost

Tre slags franske oste – sødt
Crème Brûlée
Profiteroles – vanille is – chokolade sauce
Rabarber trifli – makroner – vanilla créme

3 retter DKK 400
4 retter DKK 485
5 retter DKK 575

Kontakt os venligst på ravage@sovino.dk med eventuelle spørgsmål eller særlige forespørgsler.

Ravage – Restaurant & Bar
Kongens Nytorv 16  •  1050 København K
+45 3332 5151  •  ravage@sovino.dk