Julemenuer 2017

En enslydende menu skal forudbestilles ved 10 gæster og derover. Ovenstående priser er kun gældende ved forudbestilling af en enslydende menu. Kontakt os venligst på ravage@sovino.dk med eventuelle spørgsmål eller særlige forespørgsler

8. november – 30. december

Forretter

Jordskokkesuppe – Ventréche bacon – æble – grøn trøffelolie – friterede jordskokker
Røget færøsk laks – rygeost créme – brændte løg – agurk – rugbrøds crumble
Andeterrin – andelever – syltede blommer – gratineret gedeost – balsamico
Charcuterie family style – specialpølser – Bayonne skinke – tapenader – surt

Hovedretter

Dagens fisk – fennikel – dildol ie – bacon – rosenkål – kartofler – sal tede mandler
Stegt andebryst kastanjer – stegte østershatte – grønkål – fløde – vildt sauce
Sprødstegt grisebryst syltet kål – kartoffelpuré – kartoffelchips – sauce
Boeuf Béarnaise – Rib-eye – fritter – béarnaise + DKK 50
Tournedos Rossini – dansk økologisk oksemørbrad – andelever – trøfler – sprød salat – fritter – Madeira glace + DKK 125

Dessert & Ost

Tre slags franske oste – sødt
Crème Brûlée
Gateau Marcel – frysetørrede hindbær – saltkaramel
Ris a la mande – kirsebær

3 retter DKK 445
4 retter DKK 495
5 retter DKK 575
Menu de Noël Danoise

Marinerede sild – Christiansø sild – kapers – rødløg – karry salat – dild
Smørstegt fiskefilet – citron – remoulade
Andeterrin – andelever – syltede blommer – – gratineret gedeost – balsamico
Sprødstegt grisebryst – syltet kål– kartoffelpuré– chips – sauce
Ris á la mande – kirsebær sauce
Lyst brød, rugbrød & smør

4 retter DKK 495
5 retter DKK 545

Ravage – Restaurant & Bar
Kongens Nytorv 16  •  1050 København K
+45 3332 5151  •  ravage@sovino.dk