Julemenuer 2017

En enslydende menu skal forudbestilles ved 10 gæster og derover. Ovenstående priser er kun gældende ved forudbestilling af en enslydende menu. Kontakt os venligst på ravage@sovino.dk med eventuelle spørgsmål eller særlige forespørgsler

8. november – 30. december

Forretter

Jordskokkesuppe – rimmet kammusling – grøn trøffelolie – friterede jordskokker
Røget færøsk laks – rygeost créme – brændte løg – agurk – rugbrøds crumble
Terrin af and – foie gras – syltede blommer
Charcuterie family style – specialpølser – Bayonne skinke – tapenader – surt

Hovedretter

Dagens Fisk kartofler – saltede mandler – bacon – rosenkål – fennikel – dild olie
Stegt andebryst kastanjer – stegte østershatte – grønkål – fløde – vildt sauce
Sprødstegt grisebryst syltet kål – kartoffelpuré – kartoffelchips – sauce
Boeuf Béarnaise – rib-eye – fritter – béarnaise + DKK 50
Tournedos Rossini dansk økologisk oksemørbrad – foie gras – trøfler – fritter – demi-glace + DKK 125

Dessert & Ost

Tre slags franske oste – sødt
Crème Brûlée
Gateau Marcel – syltede bær
Ris a la mande – kirsebær sauce

3 retter DKK 445
4 retter DKK 495
5 retter DKK 575
Menu de Noël Danoise

Marinerede sild – Christiansø sild – kapers – rødløg – karry salat – dild
Smørstegt filet af hvid fisk – citron – remoulade
Terrin af and – foie gras – syltede blommer
Sprødstegt grisebryst – syltet kål– kartofler – chips – sauce
Ris á la mande – kirsebær sauce
Lyst brød rugbrød & smør

4 Courses €69
5 Courses €76

Ravage – Restaurant & Bar
Kongens Nytorv 16  •  1050 København K
+45 3332 5151  •  ravage@sovino.dk