FROKOST
2 RETTERS FROKOST
Spørg din tjener om vores frokost og vegetarmenu
-
- 245 -
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde – hvidløg
-
Laksetatar185Laks – Creme Fraiche – friteret kapers – rødløg – grillet brød
-
Rødbede tatar135Rødbede – gedeost mayonnaise – cornichoner – æggeblomme
-
Fransk løgsuppe130Løg – Vesterhavsost – brød
-
Røget andebryst165Andebryst – grillet knoldselleri – basilikum – timian
-
Løgtærte125Løg – butterdej – Creme Fraiche – rosmarin
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Kyllingelevermousse130Kyllingelevermousse – crouton – bær kompot – urter
-
Charcuterie165Små delikatesser
KLASSIKERE
-
Sprødstegt rødspættefilet165Rødspættefilet – remoulade – citron – grillet rugbrød
-
Ravage hønsesalat145Hønsesalat – bacon – syltede bøgehatte – grillet rugbrød – urter
-
Omelet145Æg - Vesterhavsost - sprød salat. Tilvalg skinke 35
-
Rørt tatar155 / 18590g/140g tatar af okseinderlår - æggeblomme - cognac
-
Croque monsieur150Skinke - mornay sauce - Vesterhavsost - sprød salat
-
Chèvre chaud165Gratineret gedeost – brød – salat – ristede valnødder – pære – vinaigrette
-
Cæsarsalat165Kylling – parmesan – salat - Ventrèche bacon - hvidløgscroutoner
-
Classic club sandwich175Kylling - bacon - tomat - syltet agurk - syltet rødløg - fritter - chili mayonnaise
-
Pariserbøf175Pariserbøf – toast – kapers – rødbede – rødløg – pickles – peberrod – æggeblomme
-
Steak frites355Rib eye - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Chokolade tærte110Chokolade ganache – salt karamel – vaniljeis
-
Makron med bær110Bær kompot – makron – vaniljecreme – flormelis
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55
AFTEN
3 RETTERS MENU
Spørg din tjener om aftenens menu og vegetarmenu
-
- 375 -
FORRETTER
-
Østers45Fine de Claire - rosévinaigrette
-
JomfruhummerdagsprisJomfruhummer – aïoli - grillet brød – citron
-
Moules155 / 195Blåmuslinger - gulerødder - bladselleri - citron - hvidvin - fløde - hvidløg
-
Laksetatar185Laks – Creme Fraiche – friteret kapers – rødløg – grillet brød
-
Rødbede tatar135Rødbede – gedeost mayonnaise – cornichoner – æggeblomme
-
Fransk løgsuppe130Løg – Vesterhavsost – brød
-
Røget andebryst165Andebryst – grillet knoldselleri – basilikum – timian
-
Charcuterie165Små delikatesser
-
Løgtærte125Løg – butterdej – Creme Fraiche – rosmarin
-
Escargots140Snegle - smør - hvidløg - citron - brød - tomat - persille
-
Meunierestegte frølår180Frølår – hvidløg – persille – citron – rosmarin – smør – grillet brød
-
Chèvre chaud155Gratineret gedeost – brød – salat – ristede valnødder – pære – vinaigrette
-
Pocheret æg med ørredrogn155Pocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Kyllingelevermousse130Kyllingelevermousse – crouton – bær kompot – urter
-
Rørt tatar155/18590g/140g tatar af okseinderlår - æggeblomme - cognac
HOVEDRETTER
-
Paneret blomkål160Blomkål – hasselnødder – kartoffelmos – – brunet smørsauce – persille
-
Bagt torsk295Torsk – bacon – rosenkål – porre – dild olie – kartofler – Beurre Blanc
-
Stegt kulmule295Kulmule – Shiitake svampe – Ventrèche bacon – gulerødder – kartofler – urteolie – hvid sauce
-
Coq au vin235Kylling – rødvin – svampe – karotter – perleløg – bacon – kartoffelmos
-
Boeuf onglet295Nyretapper – kartoffel fondant – østershatte – friteret grønkål – figen-portvin sauce
-
Steak frites355Rib eye - bagt skalotteløg - fritter - Vælg mellem béarnaise eller pebersauce
SIDES
-
Fritter60Chilimayo
-
Salade verte45Vinaigrette
-
Sæson grønt70
-
Kartofler45Smør - salt - persille
-
Béarnaise45
DESSERT
-
Crème brûlée110Fløde - fransk polynesisk vanilje
-
Chokolade tærte110Chokolade ganache – salt karamel – vaniljeis
-
Makron med bær110Bær kompot – makron – vaniljecreme – flormelis
-
Crêpes suzette110Flamberede pandekager - mandler - Grand Marnier - vaniljeis
-
Ostpr. stk. 40 / 3 stk. 110Sprødt - sødt
-
Hjemmelavede petits fourspr. stk. 20 / 3 stk. 55
MORGENMAD
09.00 - 11.30
-
Croissant35
-
Grapefrugtsukker35
-
SkyrHjemmelavet granola – bær80
-
Arme riddereSkovbær kompot – flormelis – bær75
-
Banan pandekagerBlåbær – sirup – flormelis75
-
Pocheret ægØrredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg75
-
OmeletÆg – økologisk Vesterhavsost – sprød salat90
-
Egg BenedictGrillet brød – spinat – skinke – hollandaise – pocheret æg95
-
AvocadoPiment d’espelette – pocheret æg – ristet rugbrød95
-
Croque MonsieurSkinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat75
-
Croque MadameSpejlæg – skinke – Vesterhavsost – mornay sauce – sennep – sprød salat95
-
MorgenmadstallerkenSpejlæg – bacon – stegte pølser – skyr med hjemmelavet granola & bær – ristet rugbrød135
ÆG
Serveres med ristet rugbrød & smør
-
2 blødkogte æg55
-
2 spejlæg55
-
Røræg60
SIDES
-
Sauteret spinat35
-
Bacon40
-
Stegte pølser60
-
Vesterhavsost65
-
Avocado45
SNACKS
Snacks
-
Grønne oliven40
-
Sorte oliven40
-
Saltede mandler60
-
Franske pølser – cornichoner75
-
Ost - sprødt - sødtpr. stk. 40 / 3 stk. 110
-
Friteret smelt – Aioli60
-
Kartoffel kroketter – estragon mayonnaise – estragon60
-
Hjemmelavet Sour Cream kartoffel chips – creme fraiche55
-
Iberico skinke – soltørret tomater– parmesan85
-
Sardiner – grillet brød – citron – citron mayonnaise80
-
Ansjoser – grillet brød – aïoli – citron80
-
Sprød blomkål – panko – hasselnødder - dildmayonnaise55
-
Østers – Fines de Claire – vinaigrette45
-
Fritter – chili mayonnaise60
-
Trøffel fritter – chili mayonnaise75
VIN
VIN PÅ GLAS
-
Rosé
-
Ravage Rosé, Fleur D’Ete, Pays des Cévennes852021
-
Château Minuty, Rosé Prestige, Côtes de Provence1052022
-
Château D’Esclans, Whispering Angel, Côtes de Provence1552022
-
Bobler
115 -
Cava Brut, Dominio de los Duques75N/V
-
Prosecco Rosé, Rocca dei Forti80N/V
-
Crémant de Bourgogne, Baron Auguste100N/V
-
De Saint Gall, Champagne Le Selection165N/V
-
Hvid
80 -
Riesling Kabinett, Weinkeller Peter Mertes802022
-
Sauvignon Blanc, J. de Villebois852022
-
Chardonnay, Louise Damiron, Languedoc-Roussillon902021
-
Grüner Veltliner, Federspiel, Domaine Wachau1002022
-
Alsace Riesling, Domaine Bader1102021
-
Sancerre, l’Authentique, Thomas-Labaille, Chavignol1202022
-
Chablis, Marie André1252022
-
Bourgogne Blanc, Reserve Inés, Domaine Lupé-Cholét1352020
-
Hautes-Cotes de Nuits Blanc, Charmont, Eduard Delaunay1952020
-
Rød
95 -
Cotes-du-Rhone, Gabin en Balade852021
-
Beaujolais Villages, Victor Berard902022
-
Les Cotilles, Pinot Noir, Domaine Roux952021
-
Barbera D’Alba, Paolina, Ca’ del Baio1002022
-
Experimental Noir, Minimalist Wines, W.O. Elgin, Sydafrika1152021
-
Château Puy-Razac, Saint-Émilion Grand Cru1252019
-
Bourgogne Rouge, Lupé-Cholet1302021
-
Bourgogne Rouge, Regis et Sylvain1502021
-
Dessert
135 -
Riesling Auslese, Haus Klosterberg, M. Molitor, Mosel1252019
-
Sauternes, Carmes de Rieussec, Chateau Rieussec1702013
-
Colheita Port, Santa Eufemia1352008
-
Santa Eufemia, 20yo Tawny Port175N/V
DRINKS
COCKTAILS
-
Summertime Spritz125Lillet Rose – Rhubarb – Strawberry – Absolut Vodka – Lemon – Peychaud Bitters - Soda
-
As Thyme Goes By135Beefeater Gin – Lime – Thyme - Sugar – Egg whites
-
Caribbean Queen135Havana 7 – Vanilla – Liqueur de Violettes – Lemon – Mint – Egg whites
-
Studio 54125Olmeca Tequila Blanco - Pineapple - Elderflower – Lime – Ginger Beer
-
Signature135Absolut Vodka – Giffard Madagascar Vanilla - Passionfruit - Apple - Egg Whites
-
Peach Better Have My Money135Beefeater Gin – De Kuyper Peach – Lime – Ginger – Egg whites
-
Monkey Business135Jameson Black Barrel – Velvet Falernum – Vanilla
-
Mr Perotti145Limoncello – Italicus – Vanilla – Cream – Lemon – Sugar
SELSKABER
-
3 retter - 475
-
4 retter – 575
-
5 retter – 675
-
FORRETTER / MELLEMRETTER
-
Stegte kejserhatteKejserhatte – gedeost creme – beder – saltede mandler – urteolie
-
Chèvre ChaudGratineret gedeost – brød – salat – ristede valnødder – pære – vinaigrette
-
Vol-au-ventKyllingefrikasse – butterdej – urter
-
Pocheret æg med ørredrognPocheret æg – ørredrogn – Beurre Blanc – kartoffel rösti – purløg
-
Stegt duebrystDuebryst – balsamico glace – jordskokker – æble kompot
-
Rimmet torskRimmet torsk – rødbede – senneps mayonnaise – rugbrøds crumble
-
Røget laksRøget laks – agurk – friteret kapers – dild olie – pisket Creme Fraiche
-
HOVEDRETTER
-
Paneret blomkålBlomkål – hasselnødder – kartoffelmos – brunet smørsauce – persille
-
Ovnbagt PoussinPoussin – kartoffel fondant – gulerødder – selleri – trøffel sauce
-
Bagt torskTorsk – bacon – rosenkål – porre – dild olie – kartofler – Beurre Blanc
-
Boeuf BourguignonOkse spidsbryst – gulerødder – porre – timian – rødvin – kartoffelmos
-
Steak fritesSteak - bagt skalotteløg - fritter Vælg mellem béarnaise eller pebersauce+100
-
DESSERTER
+125 -
CitrontærteCitron – lemon curd – marengs – mørdejsbund
-
Crème brûléeFløde - fransk polynesisk vanilje
-
Bagt pærePære – butterdej – marcipan – mandel – vaniljeis – salt karamel
-
3 danske osteSødt - knækbrød